Show

Komentari 3

Vuica: Liječili su me Aboridžini, na meni su radili drevne obrede

Vuica: Liječili su me Aboridžini, na meni su radili drevne obrede

Dva smo dana proveli u bolnici koja po australskim zakonima dozvoljava Aboridžinima da liječe drevnim metodama. Unaprijed smo dogovorili tretman s iscjeliteljem, ispričala je Vuica svoj posjet Australiji

Dizajnerica Matija Vuica (61) nedavno je otišla u Sydney, gdje su prvi put izložene njezine kreacije. Osim što je putovanje u Australiju iskoristila za odmor, otišla je i na drevne aboridžinske tretmane kojima se, kaže, riješila dugogodišnjih tegoba, piše Večernji list.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dva smo dana proveli u bolnici koja po australskim zakonima dozvoljava Aboridžinima da liječe drevnim metodama. Unaprijed smo dogovorili tretman s iscjeliteljem Maxom i to je možda nešto najljepše što sam doživjela. Riječ je o tretmanu tijekom kojeg liječnik kojeg liječnik tradicionalne medicine iscjeljuje bolna mjesta - objasnila je Matija.

Dizajnerica je otišla na liječenje kod Aboridžina prvenstveno zbog bolova u desnom uhu.

- Liječio mi je i nogu koju sam slomila na skijanju. Jure je išao zbog problema s oštećenjem sluha. Letjeli smo dva sata avionom samo da se uz pomoć drevnih metoda riješimo dugogodišnjih tegoba - kaže Matija. 

Vuica se na društvenim mrežama pohvalila fotografijama s plaže Bondi u Sydneyu. 

- Još je prerano za kupaći kostim pa sam radije zaštitila svoju mediteransku boju kimonom - našalila se Matija. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZANCIJA':

Najčitaniji članci