To je to što me zanima!

'Bilo je bitno spasiti Agrokor i desetke tisuća radnih mjesta'

Na pitanje znači li to da po njemu cilj opravda sredstvo pa i kršenje zakona, ministar Lovro Kuščević je kazao:  'Ni slučajno, sve mora biti u skladu sa zakonom, a ja vjerujem da je tako i bilo'.
Vidi originalni članak

Ministar Lovro Kušćević nakon izbijanja afere mailovi također ponavlja da je bitno da su spašena firma i stotine radnih mjesta. Na pitanje znači li to da je dopušten nemoral, pa potencijalno i kriminal u takvoj proceduru, uzvratio je: 'Ja ne bih rekao. Jučer su premijer i potpredsjednica Vlade objasnili cijelu situaciju. Oni kažu da je sve rađeno po zakonu, da nema opće spora'. 

PLENKOVIĆ: 'Navalili ste na potpredsjednicu Vlade, a ona je dobila nagradu'

Kuščević: Vjerujem da je sve bilo u skladu sa zakonom

Na konstataciju da je potpredsjednica Vlade raspolagala povlaštenim informacijama, uzvratio je samo kako je Dalić u srijedu sve objasnila.   

- Pustimo, ako zbog bilo čega postoji osnovana sumnja nek neko drugi to kaže - rekao je Kuščević.

Na pitanje je li dvojbeno da ministrica, u bilo kojoj Vladi, privatnicima, konzultantima, investitorima otkriva podatke o razgovoru predstavnicima Vlada s predstavnicima ruskih banaka, što je vidljivo iz mailova, Kuščević je kazao: 'Što je vidljivo, ne znam, meni je bitan rezultat, a to je da se spasi Agrokor i deseci tisuća radnih mjesta'. 

NAKON PREPISKE Slobodna Hrvatska prijavila je Dalić, DORH još sve razmatra

Na pitanje znači li to da po njemu cilj opravda sredstvo pa i kršenje zakona uzvratio je:  'Ni slučajno, sve mora biti u skladu sa zakonom, a ja vjerujem da je tako i bilo'.  

Kujundžić: To se sve znalo od prije

Ministar zdravstva Milan Kujundžić kaže da u slučaju mailovi nema ništa novo.  

- To se sve znalo od prije - kazao je.  

Tvrdi da nije vidio mailove i ne može komentirati detalje njihova sadržaja.

AFERA MAILOVI Dalić i dalje uživa povjerenje: 'Istu stvar bih danas napravila'

Divjak: Ministrica je dala odgovore

Ministrica obrazovanja Blaženka Divjak kazala je kako je važno da se sve situacije razjasne.  

- Ministrica Dalić stala je pred novinare i dala odgovore. Sigurna sam da ćete od nje dobiti i druge odgovore i da ste te procese treba razjasniti - kazala je.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • DraženMuhvić 11.05.2018.

    I onda među ministre koji podržavaju Dalićku stave i Blaženku, koja uopće nije tako nešto izjavila. Ona je samo rekla da sve treba razjasniti. Razjasniti znači i istražiti. Ako je istraživanje mogućih nezakonitih radnji znak potpore sumnjivcima onda neka vam tako bude. Meni to tako ne izgleda...

  • cimerrr 11.05.2018.

    U HDZu vlada sloga i zajedništvu. I Plenki i svi njegovi ministri su stali u obranu Martine Dalić i njene tajne organizacije. Ulov je bio bogat u Agrokoru,dovoljno bogat da svi dobiju neki džeparac.

  • ramokatolik 11.05.2018.

    Komunjare bi htjele da svi dobiju otkaz i da odu na socijalu

Komentiraj...
Vidi sve komentare