To je to što me zanima!

Bivši ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić ostaje u istražnom zatvoru

Istražni zatvor produljen im je na zahtjev USKOK-a, iako su prvotno tražili dva mjeseca. Jednomjesečna kazna prethodno im je produžena i krajem srpnja
Vidi originalni članak

Bivšem glavnom ravnatelju HRT-a Kazimiru Bačiću, uhićenom krajem lipnja u antikorupcijskoj akciji povezanoj s pokojnim zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem, produljen je istražni zatvor za još mjesec dana, doznaje se na zagrebačkom Županijskom sudu.

Osim Bačiću istražni zatvor produljen je i suosumnjičenom poduzetniku Milanu Lončariću. 

POHOD NA TELEVIZIJU Četvorka u boju za HTV: Tamo su ostale samo reklame za afričku šljivu i kremu protiv čukljeva...

Bivšeg glavnog ravnatelja HRT-a terete za trgovinu utjecajem jer je s bankama s kojima je surađivao pokušao ishoditi povoljan kredit za svog prijatelja Lončarića te da je Bandiću nosio 50.000 eura mita kako bi pogodovao Lončarićevim građevinskim projektima. Za uzvrat je navodno primio stan vrijedan milijun kuna.

Istražni zatvor produljen im je za mjesec dana, a ne kako je to tražio Uskok za dva mjeseca, rekao glasnogovornik zagrebačkog Županijskog suda Krešimir Devčić.

I LONČARIĆU PRODULJEN ZATVOR Kazimir Bačić ostaje u istražnom zatvoru sve do kraja rujna

Dodao je da bi se u tom razdoblju, prema procjeni suca istrage, moglo ispitati preostalih 11 svjedoka i pregledati dokumentaciju koju je u međuvremenu pristigla na zahtjev Uskoka.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • HDPokret 01.10.2021.

    Kazimirovića oko Bandića i HDZ-ovih poltrončića ima stotinjak.

  • japanokinezjapano 01.10.2021.

    Šta fali da u zatvoru ostane do kraja suđenja??? Prvo i osnovno, nikada ne bi odugovlačili suđenje i sve bi bilo na okupu nakon presude.

  • mdcro24 30.09.2021.

    Nevinašce vidi mu se po faci

Komentiraj...
Vidi sve komentare