To je to što me zanima!

Bivši specijalac izudarao ženu nogama: 'Pokušala je pobjeći'

Bivšeg specijalca (27) koji je prije godinu dana pijan svoju bivšu ženu izudarao šakama i nogama, Prekršajni sud je nepravomoćno osudio na 10 dana bezuvjetnog zatvora
Vidi originalni članak

Bivšeg specijalca (27) koji je prije godinu dana pijan iz jednog kluba na splitskim Bačvicama silom izvukao svoju bivšu ženu i izudarao šakama i nogama, Prekršajni sud je nepravomoćno osudio na 10 dana bezuvjetnog zatvora. Osim toga, dobio je zabranu prilaska bivšoj partnerici na 50 metara  dućih godinu dana te mu je određeno te pola godine mora ići na psihosocijalni tretman, javlja Slobodna Dalmacija.

Podsjetimo, prema riječima svjedokinje koja je kobne večeri bila u klubu gdje je započeo incident, bivši specijalac je nasilno pokušao izvući ženu van, dok se ona cijelo vrijeme otimala i pokušavala pobjeći. Unatoč protivljenju, uspio ju je izvući izvan kluba, i to pored desetak zaštitara koji su, kako je rekla svjedokinja, mirno stajali sa strane, samo gledali i pravili se kao da ništa ne vide, a nitko od njih nije se usudio pomoći toj djevojci.

- Kad ju je nasilnik izvukao vani, udario ju je dva puta šakom u glavu, a ona je pala i udarila glavom o pod - rekla je Slobodnoj Dalmaciji djevojka koja je svjedočila incidentu.Kaže da nasilje nije prestalo, nego je nesretnu djevojku nasilnik odvukao do obližnje klupe, bacio je na nju i nastavio je udarati. Tek nakon svega netko je pozvao policiju koja je uhitila nasilnika.

Vlasnik kluba tvrdio je da su mladić i djevojka izašli iz kluba mirno i normalno bez ikakvih trzavica te da nikakve potrebe za intervencijom redara nije bilo.

 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • 27.10.2016.

    glavno da su napisali bivši specijalac!!! kao da je to bitno, jel specijalac ili obični fizički radnik!!!!! zmlatil ju je i i to je to!!!! vjerovatno je kokodakala cjelu većer!!!! al deset dana, smješno, da sam siguran da cu dobit deset dana i ja bi svoju izmlatil!!!

  • najiram 10 27.10.2016.

    pa čovijek je premlatio specijalno....a valjda je trošila njegovu lovu za uzdržavanje za tulume...sad im obojici oglice oko vrata one pasje ćim se približe jedan drugome...da ih strese struja...ili se ukljući alarm policijski specijalni...

  • Old Kresoje 27.10.2016.

    50 m zabrane prilaska. Jel samo on ima metar kod sebe ili imaju oboje. Priđe joj na 49m i 72 cm pa joj se ruga i plaši je i onda čeka da ga specijalci pokupe jer je prelršio zabranu prilaska.

Komentiraj...
Vidi sve komentare