Obavijesti

News

Komentari 54

Bivši specijalac izudarao ženu nogama: 'Pokušala je pobjeći'

Bivšeg specijalca (27) koji je prije godinu dana pijan svoju bivšu ženu izudarao šakama i nogama, Prekršajni sud je nepravomoćno osudio na 10 dana bezuvjetnog zatvora

VIDEO

Bivšeg specijalca (27) koji je prije godinu dana pijan iz jednog kluba na splitskim Bačvicama silom izvukao svoju bivšu ženu i izudarao šakama i nogama, Prekršajni sud je nepravomoćno osudio na 10 dana bezuvjetnog zatvora. Osim toga, dobio je zabranu prilaska bivšoj partnerici na 50 metara  dućih godinu dana te mu je određeno te pola godine mora ići na psihosocijalni tretman, javlja Slobodna Dalmacija.

Podsjetimo, prema riječima svjedokinje koja je kobne večeri bila u klubu gdje je započeo incident, bivši specijalac je nasilno pokušao izvući ženu van, dok se ona cijelo vrijeme otimala i pokušavala pobjeći. Unatoč protivljenju, uspio ju je izvući izvan kluba, i to pored desetak zaštitara koji su, kako je rekla svjedokinja, mirno stajali sa strane, samo gledali i pravili se kao da ništa ne vide, a nitko od njih nije se usudio pomoći toj djevojci.

- Kad ju je nasilnik izvukao vani, udario ju je dva puta šakom u glavu, a ona je pala i udarila glavom o pod - rekla je Slobodnoj Dalmaciji djevojka koja je svjedočila incidentu.Kaže da nasilje nije prestalo, nego je nesretnu djevojku nasilnik odvukao do obližnje klupe, bacio je na nju i nastavio je udarati. Tek nakon svega netko je pozvao policiju koja je uhitila nasilnika.

Vlasnik kluba tvrdio je da su mladić i djevojka izašli iz kluba mirno i normalno bez ikakvih trzavica te da nikakve potrebe za intervencijom redara nije bilo.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"