To je to što me zanima!

Bivši Trumpov saveznik odbio svjedočiti o napadu na Kapitol

Bannonu prijeti između 30 dana i jedne godine zatvora za svaku točku optužnice i sudit će mu federalni sud. Ali sudska bitka mogla bi trajati mjesecima ako ne i godinama, što bi moglo potkopati istragu
Vidi originalni članak

Steve Bannon, blizak saveznik bivšeg predsjednika Donalda Trumpa, optužen je za "nepoštivanje Kongresa" jer je odbio svjedočiti o napadu na Kapitol 6. siječnja, objavilo je u petak američko ministarstvo pravosuđa.

Bivši Trumpov savjetnik (67), jedan od zaslužnih za pobjedničku predsjedničku kampanju Donalda Trumpa 2016. godine, optužen je jer je odbio svjedočiti i predati dokumente posebnom parlamentarnom povjerenstvu koje istražuje ulogu bivšeg republikanskog predsjednika u napadu njegovih pristaša na sjedište Kongresa.

U ZATVOR NA 3 I POL GODINE Napadač iz američkog Kapitola koji je ubio policajca dobio najstrožu zatvorsku kaznu

Unatoč pozivu sredinom listopada, Steve Bannon nije se pojavio pred zastupnicima pozivajući se na pravo predsjednika da određene dokumente i rasprave čuvaju u tajnosti.

Bannonu prijeti između 30 dana i jedne godine zatvora za svaku točku optužnice i sudit će mu federalni sud. Ali sudska bitka mogla bi trajati mjesecima ako ne i godinama, što bi moglo potkopati istragu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 13.11.2021.

    Ne brini Ti za njega, on je zbrinut. Imaš Ti svojih problema, koje ne možeš riješiti, a ako misliš da nemaš, mogu samo reći blago se Tebi.

  • prokurator 13.11.2021.

    bannon dobio bananu :D

  • 13.11.2021.

    Politički progon, ali hvala Bogu ne prolazi!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare