To je to što me zanima!

Bivšu državnu tajnicu MUP-a Srbije ispitivali o prisluškivanju Vučića i vezi s Veljom Nevoljom

Dijanu Hrkalović satima su ispitivali kako bi otkrili povezanost s prisluškivanjem predsjednika Vučića i njegove obitelji te u kakvom je odnosu s Veljkom Belivukom, opasnim kriminalcem
Vidi originalni članak

Ne mogu na poligraf, na jakim sam lijekovima, pravdala se Dijana Hrkalović, bivša državna tajnica u MUP-u Srbije, prenosi Kurir.

Prisluškivanje Vučića i veza s kriminalcem

Nju su satima ispitivali kako bi otkrili povezanost s prisluškivanjem predsjednika Aleksandra Vučića i njegove obitelji te u kakvom je odnosu s Veljkom Belivukom, poznatijem i kao Velja Nevolja, opasnim kriminalcem i vođom navijača Partizana kojeg je nedavno uhitila beogradska policija.

PAD VELJE NEVOLJE Od navijača i redara do koljača: Rezao ljude u kući Djeda Mraza

Belivuk, koji je u operativnim policijskim podacima obilježen kao jedan od najopasnijih ljudi beogradskog podzemlja i bliski suradnik ozloglašenog crnogorskog "kavačkog klana" sumnjiči se za brojna ubojstva, otmice, mučenja i dilanje drogom.

BIO NA POLICIJI Prvi čovjek srpskog nogometa povezan s 'Veljom Nevoljom'?!

Pronašli su i kuću strave u kojoj sumnjaju da je Belivuk mučio, ubijao i rezao svoje žrtve.

Bivšu državnu tajnicu Hrkalović, koja je u središte policije došla u ružičastim tenisicama, ispitali su drugi put u mjesec dana. 

Na prvom ispitivanju odbila je poligraf, a sad je, kako piše Kurir, nakon četiri sata ispitivanja rekla da je na jakim lijekovima i da ne može na poligrafsko testiranje.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 05.03.2021.

    Vučiću pripremi ćebe i aparat za brijanje.

  • Squadron de la Muerte 02.03.2021.

    Zašto u hrvatskoj postoje uopće mediji koji pišu o vučiću i srbiji ?

  • 02.03.2021.

    o šupkousni je tu

Komentiraj...
Vidi sve komentare