News

Komentari 40

Bivšu državnu tajnicu MUP-a Srbije ispitivali o prisluškivanju Vučića i vezi s Veljom Nevoljom

Bivšu državnu tajnicu MUP-a Srbije ispitivali o prisluškivanju Vučića i vezi s Veljom Nevoljom

Dijanu Hrkalović satima su ispitivali kako bi otkrili povezanost s prisluškivanjem predsjednika Vučića i njegove obitelji te u kakvom je odnosu s Veljkom Belivukom, opasnim kriminalcem

Ne mogu na poligraf, na jakim sam lijekovima, pravdala se Dijana Hrkalović, bivša državna tajnica u MUP-u Srbije, prenosi Kurir.

Prisluškivanje Vučića i veza s kriminalcem

Nju su satima ispitivali kako bi otkrili povezanost s prisluškivanjem predsjednika Aleksandra Vučića i njegove obitelji te u kakvom je odnosu s Veljkom Belivukom, poznatijem i kao Velja Nevolja, opasnim kriminalcem i vođom navijača Partizana kojeg je nedavno uhitila beogradska policija.

Belivuk, koji je u operativnim policijskim podacima obilježen kao jedan od najopasnijih ljudi beogradskog podzemlja i bliski suradnik ozloglašenog crnogorskog "kavačkog klana" sumnjiči se za brojna ubojstva, otmice, mučenja i dilanje drogom.

Pronašli su i kuću strave u kojoj sumnjaju da je Belivuk mučio, ubijao i rezao svoje žrtve.

Bivšu državnu tajnicu Hrkalović, koja je u središte policije došla u ružičastim tenisicama, ispitali su drugi put u mjesec dana. 

Na prvom ispitivanju odbila je poligraf, a sad je, kako piše Kurir, nakon četiri sata ispitivanja rekla da je na jakim lijekovima i da ne može na poligrafsko testiranje.

Najčitaniji članci