To je to što me zanima!

Bjelovarski 'Mad Max' je u zatvoru: Pijan automobilom pokušao pregaziti policajca

Podsjetimo, ovaj rekorder, koji ima u dosjeu 100-tinjak prometnih prekršaja i nekoliko kaznenih djela, za prijetnje je preko pet godina od svojih 54 proveo u zatvorima
Vidi originalni članak

Bilogorski 'Mad Max', čovjek bez jedne ruke, Nenad Vukašinović (54), poznat i kao 'Talijan' i 'Specijalac' nalazi se u istražnom zatvoru od 6. siječnja jer je automobilom pokušaj pregaziti policajca, javlja piše Bjelovarski list, prenosi Klikni.hr.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru Vukašinovića tereti za počinjenje kaznenih djela prisile prema službenoj osobi i krivotvorenja isprave. S 1.35 promila alkohola u krvi je bježao policiji, a nije se zaustavio kada mu je policijski službenik u Rovišću svijetlećom tablicom STOP naredio da se zaustavi.

OPET U PREKRŠAJU Bilogorski 'Divlji Neno' ponovno bježao policiji: Pijan je krivudao po cesti punih šest kilometara

Policajac je krenuo prema njemu, a 'Divlji Neno', kako ga zovu, vozilom je ubrzao i krenuo prema policajcu pa pobjegao. U potjeri su sudjelovala tri policijska vozila, od kojih je dva udario i oštetio. 

Ranije mu je, odlukom Prekršajnog odjela bjelovarskog suda, oduzeto vozilo te je priveden, no ovoga bi puta to moglo biti nešto duže.

VIDEO: NAJPOZNATIJI BJEGUNAC NENO Priča o divljaku iz Bjelovara: 'Vozi pijan, prijeti, a i robijao je pet godina, smrtno ga se bojim'

Podsjetimo, ovaj rekorder koji ima u dosjeu 100-tinjak prometnih prekršaja i nekoliko kaznenih djela za prijetnje je gotovo pet godina od svojih 51 proveo u zatvorima. O Vukašinoviću u njegovu selu Prgomelju, koje je nekih dvadesetak kilometara od Bjelovara, ljudi baš i nisu raspoloženi govoriti. 

DOBIO I NOVU ZABRANU Pijan bježao policajcima: 'Divlji Neno' mora platiti 33.100 kuna, a tvrdi da živi od samo 800 kn

Svi u selu se slažu da ih je strah Vukašinovića. Bilo na cesti kad vozi pijan i kad vozi neregistrirani automobil bez osiguranja, bilo zbog njegovih prijetnji. - Bojim ga se na smrt - otkrila nam je ranije Vukašinovićeva susjeda M. V. (78), čija je kuća oko 100 metara udaljena od Vukašinovića. Odahnu barem malo, kažu, kada je u zatvoru. A to najčešće prepoznaju po zatvorenim vratima njegova dvorišta.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • irinn 04.04.2023.

    I to je naš zakon, pa bravo neka gazi i neka radi šta god hoće kad ga puštaju van.Za ovo bi Americi dobio 20 godina minimalno

  • mortus secundus 04.04.2023.

    Prstosjek - on zna tko je Nenad Vukašinović.

  • vrana c 04.04.2023.

    Kaj ti drotovi sami natrcavaju na auto kad ima toliko pokušaja gazenja..bas ih svaki dan neko želi zgaziti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare