News

Komentari 36

Pijan bježao policajcima: 'Divlji Neno' mora platiti 33.100 kuna, a tvrdi da živi od samo 800 kn

Pijan bježao policajcima: 'Divlji Neno' mora platiti 33.100 kuna, a tvrdi da živi od samo 800 kn

Nenad Vukašinović počinio je devet prekršaja kad je u prosincu bježao policiji u autu bez registracije i to dok je vozio pod zabranom. Mora platiti 33.100 kuna, a dobio je i novu zabranu vožnje. No tvrdi da novca nema

Nenad Vukašinović (52) koji je bez jedne šake u prosincu bježao presretačima u neregistriranom i starom Opelu i potom se skrivao od policije, morat će platiti 33.100 kuna, a uz to još šest mjeseci neće smjeti voziti zbog cijelog niza prekršaja koje je počinio.

POGLEDAJTE VIDEO

Njega su u Tremi zatekli kako upravlja Opelom Combo, ali odbio je stati i nastavio bježati prema Svetom Ivanu Žabno te je pobjegao policajcima u šumi, navodi se u odluci Prekršajnog suda u Bjelovaru koji ga je kaznio za devet prekršaja.

Kako prenosi Danica, nije upravljao sredinom obilježene prometne trake, već je prelazio od desnog prema lijevom rubu kolnika; nije bio vezan; nije se zaustavio na znak Stop; prilikom skretanja nije koristio pokazivač smjera; naglo smanjivao brzinu i naglo kočio; vozio u vrijeme dok je imao šestomjesečnu zabranu; istekla mu je prometna dozvola; nije imao policu osiguranja.

Na sudu je priznao da je bježao jer je bio svjestan da već vozi pod zabranom. 

- Auto sam ostavio u šumi, a policija me poslije našla kod kuće. Nakon toga sam bio u zatvoru 15 dana - rekao je i tvrdio da druge prekršaje osim bijega nije počinio te je rekao kako živi od 800 kuna socijalne pomoći. 

Vukašinović ima više od 100 prekršajnih prijava, a zbog svega je proveo više godina u zatvoru. 

Najčitaniji članci