To je to što me zanima!

BMW X5 koji je koristio bivši nogometaš Dario Zahora zapalili su Antonio J. i Leon Č.

Dvojac je završio u istražnom zatvoru na mjesec dana kako ni bi ponovno nekome zapalio automobil
Vidi originalni članak

Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu odredio je istražni zatvor Antoniju J. i Leonu Č. U Remetincu su završili na mjesec dana kako ne bi mogli ponoviti kazneno djelo.

NIJE JASAN MOTIV Policija uhitila dvojac koji sumnjiče da su zapalili BMW poduzetnika na Maksimiru

Podsjećamo, njih dvojicu zagrebačka policija sumnjiči za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je, objavila je policija, kako su 26. kolovoza zajedno došli u Fijanovu ulicu u Zagrebu namjeravajući zapaliti  BMX X5 zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu trgovačkog društva iz Zagreba, a na korištenju kod Darija Zahore, bivšeg nogometaša Dinama.

BUKTINJA U CENTRU GRADA Zagreb: Policija traži dvojicu, zapalili su BMW poduzetnika

Sumnja se da je jedan po prednjem dijelu automobila polio zasad neutvrđenu lako zapaljivu tekućinu, dok je drugi zapalio predmet i bacio ga na vozilo. Uslijed toga izbio je požar na BMW-u, a koji se proširio i na obližnje parkirani automobil. Njihovom razotkrivanju pomogle su, neslužbeno doznajemo, snimke s video nadzora s okolnih objekata i informacije građana.

BUKTINJA U ZAGREBU Zapalili auto poduzetniku, već su ga željeli raznijeti bombom

Motiv njihova postupanja tek treba utvrditi kao i jesu li to učinili iz nekih osobnih razloga ili im je netko možda platio da zapale BMW. 

Vlasnik BMW-a je, naime,  i ranije bio na meti kriminalaca. Kako doznajemo, radi se o poduzetniku i trgovcu automobilima kome su svojedobno u Porsche postavili improviziranu eksplozivnu napravu. 

TKO JE NARUČITELJ? Ovo je bomba iz Porschea: ‘To je stavljeno kao upozorenje!’

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare