To je to što me zanima!

Božinović, Markotić i Capak: Cijepit ćemo se pred kamerama

Boris Johnson, Barack Obama, George Bush i Bill Clinton također su najavili da će se cijepiti uživo pred tv kamerama, kako bi potaknuli ljude na što masovnije cijepljenje kako bi se korona virus u poptunosti suzbio
Vidi originalni članak

Na presici Nacionalnog stožera, šef HZJZ-a Krunoslav Capak predstavio je plan cijepljenja protiv korona virusa naglasivši kako će ono biti dragovoljno i besplatno. Svi članovi Stožera poručili su kako će se oni cijepiti, a nemaju problem to napraviti i pred TV kamerama.

- Ja ću se svakako cijepiti, nudim se da me snimite - rekao je Capak.

I prvi čovjek Nacionalnog stožera, Davor Božinović, poručio je kako će se cijepiti, a ako treba, i pred kamerama.

- Isto vrijedi i za mene - poručile su ravnateljica Fran Mihaljevića, Alemka Markotić te pomoćnica ministrica zdravstva, Vera Katalinić Janković. 

- Propustiti dobrobit znanosti i tehnologije bilo bi krajnje promašeno. Potrebno je cijepiti se, iako u mom slučaju vjerojatno šest mjeseci od preboljele bolesti - rekao je i ministar zdravstva Vili Beroš, koji je nedavno prebolio Covid.

Inače, Boris Johnson, Barack Obama, George Bush i Bill Clinton također su najavili da će se cijepiti uživo pred TV kamerama, kako bi potaknuli ljude na što masovnije cijepljenje kako bi se korona virus u poptunosti suzbio.

Idi na 24sata

Komentari 200

  • Arlinio 04.12.2020.

    Ja cu ih rado cijepiti. Nakon toga mislim da bi im bilo ljepse s koronom. :)

  • ivan lantran 04.12.2020.

    Bilo bi bolje da se oni prvo zaraze do te granice,dok ne zavrse u bolnici.Nakon toga dat cijepivo pa da vidimo jel djeluje ili ne....naravno sve to da narod svjedoci.

  • Luna777 04.12.2020.

    Placebo cjepivo za naše drage vrhunske stožeraše, a nama nedovoljno ispitano cjepivo. No, tko voli nek' izvoli. Ja još uvijek ne znam da li ću se cijepiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare