News

Komentari 200

Božinović, Markotić i Capak: Cijepit ćemo se pred kamerama

Božinović, Markotić i Capak: Cijepit ćemo se pred kamerama

Boris Johnson, Barack Obama, George Bush i Bill Clinton također su najavili da će se cijepiti uživo pred tv kamerama, kako bi potaknuli ljude na što masovnije cijepljenje kako bi se korona virus u poptunosti suzbio

Na presici Nacionalnog stožera, šef HZJZ-a Krunoslav Capak predstavio je plan cijepljenja protiv korona virusa naglasivši kako će ono biti dragovoljno i besplatno. Svi članovi Stožera poručili su kako će se oni cijepiti, a nemaju problem to napraviti i pred TV kamerama.

- Ja ću se svakako cijepiti, nudim se da me snimite - rekao je Capak.

I prvi čovjek Nacionalnog stožera, Davor Božinović, poručio je kako će se cijepiti, a ako treba, i pred kamerama.

- Isto vrijedi i za mene - poručile su ravnateljica Fran Mihaljevića, Alemka Markotić te pomoćnica ministrica zdravstva, Vera Katalinić Janković. 

- Propustiti dobrobit znanosti i tehnologije bilo bi krajnje promašeno. Potrebno je cijepiti se, iako u mom slučaju vjerojatno šest mjeseci od preboljele bolesti - rekao je i ministar zdravstva Vili Beroš, koji je nedavno prebolio Covid.

Inače, Boris Johnson, Barack Obama, George Bush i Bill Clinton također su najavili da će se cijepiti uživo pred TV kamerama, kako bi potaknuli ljude na što masovnije cijepljenje kako bi se korona virus u poptunosti suzbio.

Najčitaniji članci