To je to što me zanima!

Braću Bajić sud je oslobodio optužbi za silovanje djevojke

Županijski sud u Zagrebu ocijenio je da nema dovoljno dokaza te je braću Zlatka i Igora Bajića oslobodio optužbi da su u srpnju 2014. silovali 22-godišnju djevojku
Vidi originalni članak

Braća kickboxeri Zlatko (22) i Igor Bajić (23) u ponedjeljak su na Županijskom sudu u Zagrebu zbog nedostatka dokaza nepravomoćno oslobođeni optužbe da su 24. srpnja 2013. godine u stanu u Strojarskoj ulici silovali djevojku (22)

Prema optužnici, djevojka je s prijateljem i dvojicom braće došla u njihov stan na piće. Nakon fotografiranja u dnevnom boravku na koje je pristala, Igor Bajić odvukao ju je u kupaonicu, počeo se skidati i ljubiti je po vratu. Ona mu se opirala, a tada je u kupaonicu ušao Zlatko te je počeo dirati po tijelu. I njemu se opirala, ali joj je zaprijetio. 

Djevojka se uplašila, tvrdi tužiteljstvo, pa ju je Zlatko odvukao u spavaću sobu i natjerao da ga prvo oralno zadovolji, a potom su imali i odnos. Nakon toga je i Igor imao odnos s njom. Kako je riječ o silovanju, suđenje je bilo zatvoreno za javnost, kao i obrazloženje presude. No, neslužbeno doznajemo, kako je djevojka na sudu promijenila iskaz, a drugi dokazi, prema mišljenju suda, nisu bili dovoljni za osuđujuću presudu.

Inače, u lipnju ove godine policije je uhitila njihovog oca Ivana Bajića te Zorana Petrovića pod sumnjom da su pokušali utjecati na glavnu svjedokinju. 

Braća Bajić na sud su došli sa slobode. Iz pritvora su izašli nakon što su roditelji za njih položili jamčevinu u vrijednosti od dva milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • SAINT 30.09.2014.

    Istina je voda duboka , Bajići jesu malo bahati ali kada to netko ide iskoristit da bi dobio pare kao ta ženska , onda bi nju tribalo osudit zbog lažnog svjedočenja.

  • bbbdado 30.09.2014.

    2 milijuna kuna promijenilo vlasnika

  • anita blažević 30.09.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare