Obavijesti

News

Komentari 22

Braću Bajić sud je oslobodio optužbi za silovanje djevojke

Županijski sud u Zagrebu ocijenio je da nema dovoljno dokaza te je braću Zlatka i Igora Bajića oslobodio optužbi da su u srpnju 2014. silovali 22-godišnju djevojku

VIDEO

Braća kickboxeri Zlatko (22) i Igor Bajić (23) u ponedjeljak su na Županijskom sudu u Zagrebu zbog nedostatka dokaza nepravomoćno oslobođeni optužbe da su 24. srpnja 2013. godine u stanu u Strojarskoj ulici silovali djevojku (22)

Prema optužnici, djevojka je s prijateljem i dvojicom braće došla u njihov stan na piće. Nakon fotografiranja u dnevnom boravku na koje je pristala, Igor Bajić odvukao ju je u kupaonicu, počeo se skidati i ljubiti je po vratu. Ona mu se opirala, a tada je u kupaonicu ušao Zlatko te je počeo dirati po tijelu. I njemu se opirala, ali joj je zaprijetio. 

Djevojka se uplašila, tvrdi tužiteljstvo, pa ju je Zlatko odvukao u spavaću sobu i natjerao da ga prvo oralno zadovolji, a potom su imali i odnos. Nakon toga je i Igor imao odnos s njom. Kako je riječ o silovanju, suđenje je bilo zatvoreno za javnost, kao i obrazloženje presude. No, neslužbeno doznajemo, kako je djevojka na sudu promijenila iskaz, a drugi dokazi, prema mišljenju suda, nisu bili dovoljni za osuđujuću presudu.

Inače, u lipnju ove godine policije je uhitila njihovog oca Ivana Bajića te Zorana Petrovića pod sumnjom da su pokušali utjecati na glavnu svjedokinju. 

Braća Bajić na sud su došli sa slobode. Iz pritvora su izašli nakon što su roditelji za njih položili jamčevinu u vrijednosti od dva milijuna kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

VIDEO Skupocjenim BMW-om troje mladih sletjelo s ceste u Zagrebu: 'Odletjela je guma'
KAOS U ZAGREBU

VIDEO Skupocjenim BMW-om troje mladih sletjelo s ceste u Zagrebu: 'Odletjela je guma'

ZAGREB - Više mladih sudjelovalo je u lakšoj prometnoj nesreći sa skupocjenim BMW-om M2 oko 18:30 sati na Zagrebačkoj aveniji. Kako javlja naša čitateljica, vozač je nakon nesreće skinuo registrarske oznake na kojima piše 'ZG WANTED', a dodaje i da mu je odletjela desna stražnja guma. "Ugrozio je ostale sudionike u prometu u skupocjenom autu", kaže nam. Iz policije su nam potvrdili kako imaju informacija o nesreći, te kako nema ozlijeđenih osoba nego je nastala materijalna šteta.
'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...