To je to što me zanima!

Brleković mora platiti 3850 kuna jer je oklevetao Šukera

Tvrdnja bivšeg potpredsjednika HNS-a da je Davor Šuker "za posljednjeg boravka u Americi spiskao između 200.000 i 300.000 kuna na kartici saveza" nije vrijednosni sud već kleveta
Vidi originalni članak

Ivan Brleković, bivši dopredsjednik HNS-a, oklevetao je Davora Šukera, predsjednika krovne nogometne organizacije, tvrdnjama izrečenim u intervjuu Večernjem listu 2014. godine kad je rekao da je “čuo kako je iz računovodstva HNS-a došla informacija da je Šuker za posljednjega boravka u Americi spiskao između 200.000 i 300.000 kuna na kartici HNS-a”.

Nepravomoćno ga je osudila sutkinja Općinskog kaznenog suda u Zagrebu Dubravka Čošić. Prema presudi Brleković mora platiti Šukeru 3.850 kuna kazne (35 dnevnih dohodaka), te sudske troškove i troškove Šukerova odvjetnika.

BIVŠI DOPREDSJEDNIK HNS-A 'Čist sam k'o suza': Brlekovića na sud dopratila dva policajca

Ukoliko ne plati kaznu Brlekoviću prijeti i bezuvjetna zatvorska kazna. Na objavi presude nisu se pojavili ni Šuker ni Brleković. Sutkinja je zauzela stav da tvrdnja o tome da je Šuker "spiskao" novac nije vrijednosni sud već kleveta. Njegove tvrdnje nisu potkrijepili ni podaci dostavljeni iz dviju banaka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 22.07.2019.

    najlakše je pustit jezičinu i na nekoga bacati ljagu i to bez ikakvih dokaza...po sistemu čula, kazala...baš mi je drago što je izgubio parnicu i što mora platit sudske troškove

  • Sandokan Janosik 22.07.2019.

    I opet će to spadalo nekoga oklevetati....

  • mestar 22.07.2019.

    Nesmis lopovu rec da je lopov, nesposobnom da je nesposoban, cak ni nekome da je lijep pa je ministar skoro dobio nogu zbog toga jer lijepi,nesposobni,uhljebi,raznorazni drustveni paraziti, lopine itd. su zakonom zasticeni u maloj lijepoj drzavici na brdovitom balkanu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare