To je to što me zanima!

Bulj: Bio sam na policiji, dao iskaz i dobio Optužni prijedlog. Nitko neće Sinj staviti u žicu

PU splitsko-dalmatinska provela je istragu uoči i na dan održavanja 306. Sinjske alke zbog kršenja epidemioloških mjera. Kriminalistička istraga je, kažu nam, još uvijek u tijeku
Vidi originalni članak

Da, bio sam na policiji i dao svoj iskaz. Dobio sam Optužni prijedlog, ali nisam ni vidio što sve u njemu piše. Ja i dalje inzistiram na popuštanju mjera kako bi naši ugostitelji mogli zaraditi za svoj kruh i da nam mladi ne odlaze preko granice u noćni izlazak, u Livno, i ugrožavaju sebe i druge u prometu, rekao nam je sinjski gradonačelnik Miro Bulj

VIDEO: PLENKOVIĆ NA ALCI 'Pravila su tu radi građana, a ne protiv njih i ne samo u Sinju'

- Na Alki je bilo 5000 ljudi, tu su bilo naši brojni gosti iz drugih zemalja, sve je prošlo u pjesmi i veselju. Ponosan sam na svoje sugrađane, a sada nam dolazi i proslava Velike Gospe. Mogu samo reći da nitko neće staviti Sinj u žicu - poručio je. 

PU splitsko-dalmatinska provela je istragu uoči i na dan održavanja 306. Sinjske alke zbog kršenja epidemioloških mjera. Kriminalistička istraga je, kažu nam, još uvijek u tijeku.

REVOLTIRAN ZBOG MJERA Bulj: Pa više je policije nego u doba Kraljevine Jugoslavije! Stožeraši su nam ukrali Alku

Istraga je obuhvatila i samog gradonačelnika koji već danima poziva Nacionalni stožer civilne zaštite da ugostiteljima dozvoli duže radno vrijeme, no nisu udovoljili njegovim željama.

Idi na 24sata

Komentari 283

  • japanokinezjapano 10.08.2021.

    Od nekuda mora početi otpor prema stožeru koji daje “preporuke”. Sada su na godišnjem i sve je stalo osim zarada novaca. Kada se vrate sa godišnjeg opet počinje tortura i tako dok ne potroše svo cjepivo koje su morali kupiti. Bolest ne postoji.

  • Sokol ga nije volio 10.08.2021.

    Pa čovječe ti zastupaš narod prvenstveno iz svoje županije i želiš da se što više ljudi zarazi.Meni osobno takav predstavnik nije potreban,čak mi je nepoželjan.

  • Uroš7383 10.08.2021.

    Ma ovaj konjovodac sa trogodišnjom tekstilnom školom(samo tamo su ga htjeli primiti po kvocijentu inteligencije)prijeti državi i mjerama koje donosi ta ista država!Nitko pametan u Sinju ne doživljava Buljavog.Nisu mu ni predali grad jer im je neugodno sa konjovodcom uooće razgovarat!Zanisli kad on sad uhvati pregledavat bilancu i to sve sa ihlom koncem i škarama,a sastrane dorat i uzde!Btw neka objasni kako je 1999 kupio stan po povlaštenoj cijeni(A imao rješeno stambeno pitanje)21000 eura 88 m2 pa ga za koju godinicu prodao za 90000 Eurića!Jadan kononjvodac oli ti alkarski kunjušar!

Komentiraj...
Vidi sve komentare