To je to što me zanima!

Bulj: Bojkotiraju me! Baš sad su svi sjetili uzeti godišnji odmor

Zastupnik Mosta, Miro Bulj je na prošlim lokalnim izborima u drugom krugu je uvjerljivo pobijedio protukandidata za gradonačelnika Igora Vidalinu iz HDZ-a sa 59 prema 31 posto glasova
Vidi originalni članak

Novog gradonačelnika Sinja, Miru Bulja na početku mandata već su dočekali neki problemi. Naime, dolaskom novog gradonačelnika i preuzimanja vlasti većina zaposlenih je na godišnjem. Osim toga ističe kako nije dobio izvješće o financijama i projektima grada.

- Pročelnik ureda, moj protukandidat Igor Vidalina zadužen za društvene djelatnosti, sport i vrtiće, pa pročelnik za komunalu, prostorne planove i EU fondove i pročelnica za financije plus devet zaposlenika, svi na godišnjem! - rekao je Miro Bulj novoizabrani gradonačelnik Sinja za Slobodnu Dalmaciju.

NOVI GRADONAČELNIK Miro Bulj preuzeo vlast u Sinju

Zastupnik Mosta, Miro Bulj je na prošlim lokalnim izborima u drugom krugu je uvjerljivo pobijedio protukandidata za gradonačelnika Igora Vidalinu iz HDZ-a sa 59 prema 31 posto glasova.

Za razliku od prvog kruga u kojem je ostvario 43 posto glasova, a Vidalina svega 29 posto.  Vidalina je prethodno bio povjerenik Vlade za Sinj. Na prethodnim izborima pobjedu je odnijela nezavisna Kristina Križanac.

MIRO NA DVA POSLA Zastupnik i gradonačelnik: Bulj kaže kako će biti još uspješniji i da će Sinju biti veća vidljivost

- I baš su se svi našli na godišnjem kad dolazi novi gradonačelnik. Ne pamti se ovo niti je igdi bilo. Nije to mene ponizilo i uvridilo ka šta su oni tili, nego se vriđa i ne poštuje volja naroda - rekao je Bulj.

Na novoj funkciji dočekalo ga je 29 milijuna kuna, ali se Bulj žali da nije dobio izvješće o financijama, projektima i o drugim elementima stanja u gradu.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • AnteBušić_1 20.06.2021.

    Miro svi ti će biti manji od makovog zrna , samo polako ...

  • 20.06.2021.

    Kako se ponašaju hdzeovci očito više nisu zajednica nego pleme.

  • universe 20.06.2021.

    Na Buljovoj facebook stranici imate video koji ga prikazuje kako kopa na svojoj njivi. Kako je moguće da 30%-tni vojni invalid koji je dobio rješenje o općoj nesposobnosti za rad - šifra F62.1, bez problema radi ovakve fizičke poslove? Inače, ovaj najveći i najpošteniji živući hrvat je na temelju povlaštenog položaja kupio stan od 80 kvadrata za 21 000 eura i prodao ga za 90 000 eura. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare