News

Komentari 5

Zastupnik i gradonačelnik: Bulj kaže kako će biti još uspješniji i da će Sinju biti veća vidljivost

Zastupnik i gradonačelnik: Bulj kaže kako će biti još uspješniji i da će Sinju biti veća vidljivost

'Ne da mogu, nego ću biti još uspješniji i još će biti veća vidljivost grada Sinja i nitko više nikada neće moći blokirati bilo kakav projekt za grad Sinj', rekao je Bulj

Mostov Miro Bulj najaktivniji je saborski zastupnik, a osim što je rekorder po broju javljanja za riječ (a i po dobivanju kazni u Saboru), sada je i novi gradonačelnik Sinja. Za Dnevnik Nove TV najavio je da će i dalje ostati u Saboru te paralelno raditi i posao gradonačelnika. U svoju sposobnost da obavlja oba posla, ne sumnja. 

- Ne da mogu, nego ću biti još uspješniji i još će biti veća vidljivost grada Sinja i nitko više nikada neće moći blokirati bilo kakav projekt za grad Sinj - rekao je Bulj.

Osvrnuo se i na Alku.

- Alka kao brend Dalmacije nije vidljiva, samo tri, odnosno četiri dana u osmome mjesecu. Ona mora biti pokretač razvoja grada Sinja, ekonomskog, gospodarskog, a u turističkom potencijalu, onoga što nudi Sinj i Cetinski kraj, Alka mora biti vidljivija 365 dana, ne samo u Hrvatskoj, nego i u Europskoj uniji i cijelom svijetu - objasnio je Bulj. No dodao je, da će od sad sve što su obećali političari na Alkama i u svojim kampanjama, ovaj put morati odraditi te da su na Alku svi dobrodošli.

- Međutim, političari koji dolaze s viših razina, napokon će morati građanima grada Sinja reći kad će se točno početi graditi i raditi ono što su obećali - zaključio je Bulj.

Najčitaniji članci