To je to što me zanima!

Čačić o Dumboviću: Uvjeren sam da je nevin. Naša stranka ima nultu toleranciju na korupciju

Radimir Čačić, predsjednik Reformista, stranke u kojoj je i Dumbović, komentirao je uhićenje stranačkog kolege i poručio kako duboko vjeruje da je nevin te da će sve "pasti u vodu"
Vidi originalni članak

Predsjednik Reformista Radimir Čačić komentirao je uhićenje stranačkog kolege i bivšeg gradonačelnika Petrinje Darinka Dumbovića. Rekao je kako ga "malo toga može iznenaditi" jer je dugo u politici i "generalno dovoljno star". 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svi napadi na gospodina Dumbovića kojima smo svjedočili u kampanju su javnosti dobro poznati, ali iz mog iskustva, 90 posto, pa i više napada i prljavština koje se pojavljuju u kampanjama poslije prestaju. Ovdje, što se nas tiče, naš stav je potpuno jasan i nije vezan za ovaj slučaj, nulta tolerancija na korupciju. Mi kao stranka ni na koji način to ne toleriramo i ni jedan naš dužnosnik ne može imati podršku ako je na bilo kakav način kriv za koruptivna djela - rekao je, prenosi N1

Što se Dumbovića tiče, Čačić je rekao kako je uvjeren i da se nada da će to sve "pasti u vodu", no ukoliko je kriv - morat će odgovarati. 

VELIKA AKCIJA USKOK-A I POLICIJE Stižu reakcije na Dumbovićevo uhićenje: 'Ne začuđuje, vijest je to kao i vremenska prognoza'

- Osobno sam duboko uvjeren da je nevin, ali to što sam ja uvjeren nije ni na koji način mjerodavno - rekao je. 

Istaknuo je kako takvi postupci ne bi smjeli trajati 10-15 godina, već maksimalno tri godine. 

Više o uhićenju pratite OVDJE 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • i.hun 19.06.2022.

    Biti će nevin sve dok drži ljestve Plenkoviću. Kao i ti.

  • smrekovaca 14.06.2022.

    lopov za lopova

  • tuti fruti 13 14.06.2022.

    Dali je to isto hadezeovi koalicijskih partneri?

Komentiraj...
Vidi sve komentare