To je to što me zanima!

Čehok o odlasku u saborsku mirovinu: To nije bilo moralno

Varaždinski gradonačelnik rekao je kako se na saborsku mirovinu odlučio kako bi se mogao fokusirati na pravosudne predmete, a dodao je i kako Hrvatsku vidi kao nedovršenu državu
Vidi originalni članak

Novi varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok rekao je u Nedjeljom u 2 kako Hrvatsku vidi kao 'nedovršenu državu', odnosno državu u stalnom nastajanju. 

Govoreći o optužnicama i uhićenjima, izjavio je da nigdje u Hrvatskoj nije doživio neguodnosti, ali da je uhićenje 2011. za njega bio veliki šok. Dodaje i kako se nije imao čega bojati, znajući da je čist. 

Rekao je kako se nasukao na 'plićaku pravosudnih transformacija' i da nismo u pravom smislu postigli da budemo pravna država kao što su to uređene europske države. Na povratak u politiku nakon šest godina odlučio se, kaže, kako se nikome ne bi dogodilo to što se dogodilo njemu. Drugi razlog je bila i lanjska anketa kojom bi mu građani iskazali veliko povjerenje. 

Rekao je i da nije bilo moralno sa 47 godina otići u saborsku mirovinu, ali da je to morao napraviti kako bi se mogao posvetiti pravosudnim procesima. 

Komentirao je i koaliciju HNS-a i HDZ-a i rekao da je taj 'preljub s Plenkovićem za njih bolji od braka s Bernardićem'. Misli kako je HNS u paničnom strahu od desnice. 

Na pitanje o Trgu maršala Tita misli kako bi najbolji naziv bio Kazališni trg.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • Šumar66 26.06.2017.

    povratak gospodina je dokaz da imamo lopovsku državu

  • kung fu panda 26.06.2017.

    Nego kako sad to ide pošto je u mirovini jel onda ne dobiva plaću za to što je gradonačelnik?

  • juricajuric179 26.06.2017.

    I kakav smo mi hrvati narod? Ovaj čehok sam priznaje da je nemoralno otići sa 47 g. u saborsku mirovinu ali je otišao, a sad takvoga narod bira za gradonaćelnika, a plus njegove afere zbog kojih je bio u zatvoru, pa takva država sa takvim narodom mora propasti, pa zbog takvih nam je u zadnjih 1,5. godinu otišlo 500.000 mladih širom svjeta trbuhom za kruhom, i još stalno odlaze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare