To je to što me zanima!

Cijepilo se samo pola zdravstva: 'Ne razumijem taj otpor, oni su na prvoj crti obrane od virusa'

U većini bolnica liječnici su se cijepili u puno većem postotku nego medicinske sestre i tehničari, odnosno nezdravstveno osoblje. Što je stupanj obrazovanja niži, odaziv je bio manji
Vidi originalni članak

Ne razumijem taj otpor, na prvoj crti obrane od virusa. Koju poruku šalju ostalima? To nije problematično, to je užasno, zgrožen je ravnatelj jedne bolnice u Zagrebu slabim odazivom svojih djelatnika na cijepljenje. 

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 839

  • TOFFI 10.03.2021.

    ***Admin***: Postovani, molimo vas da ne komentirate opomene Admina. Za sve dodatne informacije uvijek se mozete javiti na e-mail zona@24sata.hr.

  • TsarSimeun 10.03.2021.

    Da su svi u u školi voljeli učiti biologiju, kemiju, fiziku i matematiku nikakve epidemiološke mjere ne bi trebalo uvoditi nakon što se ljude informira o kakvom se virusu i epidemiji radi.

  • Everina 10.03.2021.

    Što znači u većoj mjeri?Tri ili dva čovjeka više?Očito "neobrazovani" liječnici,se također omalovažavaju i vrijeđaju.Ne slijede manipulativne upute šefova bolnica i ostalih manipulatora iz samog političko-stožerskog vrha.Rekla bih jer znaju i uvjerili su se,što se čovječanstvu nameće.Pa tko zdrave pameti može vjerovati cjepivima čiji proivođaći unaprijed odbijaju svaku odgovornost glede eventualnih posljedica cjepiva,koja nisu ni prošla  sve nužne razine ispitivanja.Čovječanstvo kao pokusni štakori.Uostalom ovi "poslušnici"koji su se cijepili,pitanje je a što im je aplicirano ?Fiziološka otopina?

Komentiraj...
Vidi sve komentare