To je to što me zanima!

CNN otpustio troje zaposlenih, došli su na posao necijepljeni

Svi iz vijesti, sporta i studija koji dođu u ured od sad pa nadalje moraju biti cijepljeni. O tome smo bili jasni mjesecima, pa ne bi trebalo biti zabune - stoji u internom dopisu koji je poslao predsjednik Jeff Zucker
Vidi originalni članak

Medijska tvrtka CNN otpustila je troje svojih radnika jer su došli na posao, a da se nisu prethodno cijepili protiv korona virusa, stoji u internom dopisu tvrtke, prenosi Reuters.

Predsjednik tvrtke Jeff Zucker u dopisu je napisao kako kompanija ima nultu stopu tolerancije na takve propuste i da očekuje da svi djelatnici koji dolaze u ured budu cijepljeni kao i oni koji na terenu rade s drugima.

- Svi iz vijesti, sporta i studija koji dođu u ured od sad pa nadalje moraju biti cijepljeni. O tome smo bili jasni mjesecima, pa ne bi trebalo biti zabune - stoji u dopisu.

ŽELE POTAKNUTI TURIZAM SAD planira dopustiti ulazak u zemlju procijepljenim strancima

CNN će moguće uvesti i pravilo da oni koji nemaju potvrdu o cijepljenju ne mogu ući u urede tvrtke.

CNN je također odgodio odluku o povratku na rad u urede za polovicu listopada zbog rasta broja zaraženih u SAD-u, a u nekim svojim podružnicama i dalje na snazi imaju obavezno nošenje maski.

 

Idi na 24sata

Komentari 90

  • koronko6val 09.08.2021.

    Prisila na cijepljenje? Ma ne to je teorija zavjere ravnozemljasa

  • Historia est magistra vitae 07.08.2021.

    Vidim da mi je brisan komentar, pa ću ga još jednom napisati. Skraćeno. Teško kršenje temeljnih ljudski prava, uključujući i pravo na rad, o kojem bi mediji trebali objektivno pisati u tom kontekstu. 

  • Xerc 07.08.2021.

    Donald Trump: CNN fake news lol 😎😂🙉

Komentiraj...
Vidi sve komentare