To je to što me zanima!

Croatia Airlines upozorava: Ne dijelimo besplatne aviokarte...

OPREZ: Internetom se ponovno počela širiti lažna nagradna igra. Preko lažne stranice u ime Croatia Airlinesa napravila se nagradna igra u kojoj se dijele besplatne karte, no to je samo prevara
Vidi originalni članak

Ukoliko ste ovih dana vidjeli nagradnu igru u kojoj Croatia Airlines dijeli besplatne aviokarte za poslovni razred - nemojte ju zaigrati. Naime, radi se o prevari koju sve češće susrećemo na Facebooku i ostalim društvenim mrežama. 

- Nastavno na pristigle upite, želimo obavijestiti sve zainteresirane korisnike da Croatia Airlines NE provodi nagradnu igru/anketu na stranici "croatiaairlines-tickets.club" niti dijelimo besplatne aviokarte za poslovni razred. Croatia Airlines nije vlasnik navedene domene, ne održava tu web stranicu, niti je na bilo koji način povezana s navedenom stranicom - napisali su iz Croatia Airlinesa na svojem Facebooku. 

U lažnim nagradnim igrama na društvenim mrežama često se traži od sudionika da fotografira neku svoju osobnu ispravu (osobnu iskaznicu ili putovnicu), a sve u svrhu prevare. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 22.10.2019.

    ne znam kako ljudi mogu biti naivni. naročito kad javno na fejsu ostavljaju svoje podatke i broj mobitela... naročito kad kupuju ono kinesko smeće po 2-3x većoj cijeni... čudesne antene s kojima gledate sve 4K kanale do raznih super alata....

Komentiraj...
Vidi sve komentare