Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Croatia Airlines upozorava: Ne dijelimo besplatne aviokarte...

OPREZ: Internetom se ponovno počela širiti lažna nagradna igra. Preko lažne stranice u ime Croatia Airlinesa napravila se nagradna igra u kojoj se dijele besplatne karte, no to je samo prevara

2 milijunta putnica
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
2 komentara

Ukoliko ste ovih dana vidjeli nagradnu igru u kojoj Croatia Airlines dijeli besplatne aviokarte za poslovni razred - nemojte ju zaigrati. Naime, radi se o prevari koju sve češće susrećemo na Facebooku i ostalim društvenim mrežama. 

- Nastavno na pristigle upite, želimo obavijestiti sve zainteresirane korisnike da Croatia Airlines NE provodi nagradnu igru/anketu na stranici "croatiaairlines-tickets.club" niti dijelimo besplatne aviokarte za poslovni razred. Croatia Airlines nije vlasnik navedene domene, ne održava tu web stranicu, niti je na bilo koji način povezana s navedenom stranicom - napisali su iz Croatia Airlinesa na svojem Facebooku. 

U lažnim nagradnim igrama na društvenim mrežama često se traži od sudionika da fotografira neku svoju osobnu ispravu (osobnu iskaznicu ili putovnicu), a sve u svrhu prevare. 

Možda vas zanima i ovo:
Message