To je to što me zanima!

'Čujem da žele uništiti moga Dadu. E neće, dok sam ja živa'

Darko Milinović se upisao u knjigu utisaka riječima “Damire, budi ponosan na Hrvatsku koju si stvarao i za koju si život dao, kao što smo mi ponosni na Tebe”
Vidi originalni članak

Darko Milinović, kandidat za predsjednika HDZ-a Ličko-senjske županije posjetio je Krivi Put, gdje je obišao Spomen dom legendarnog zapovjednika Tigrova Damira Tomljanovića-Gavrana. Kako svjedoči fotografija, srdačno ga je dočekala majka pokojnog Gavrana, Marija, piše Lika online.  

ON JE UVJEREN DA OSTAJE Leti li Dado iz HDZ-a? Odluku će doznati već u ponedjeljak...

Marija Gavran pozvala ga je u kuću na rakiju i priupitala ga: 'Je li istina da hoće uništiti moga Dadu?', na što se Milinović nasmijao i kazao kako će biti sve u redu.  'Čujem da žele uništiti moga Dadu. E, dok sam ja živa, neće moći', kazala je.  

Milinović se upisao u knjigu utisaka riječima “Damire, budi ponosan na Hrvatsku koju si stvarao i za koju si život dao, kao što smo mi ponosni na Tebe”.

VRDOLJAK O MILINOVIĆU: 'Ne bojim se rušenja Vlade, ali osnovali smo izborni stožer...'

Visoki časni sud HDZ-a u ponedjeljak bi trebao donijeti odluku o sankciji protiv Milinovića, koji je organizirao dolazak stotinjak članova HDZ-a, većinom iz Gospića, u prostorije središnjice stranke u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Timmy2 03.09.2018.

    Nema kazne niti izbacivanja, jer on je neponovljiv, možda da jaše na ćelu kolone i dođe pred zaključana vrata. Dado, ne daj se, makar jahao i bez sedla. yeah.

  • s 02.09.2018.

    Nažalost pogibija Hrvatskih branitelja i generala je uzaludna za ovakvu Hrvatsku koju vodi zna se .

  • utiha 02.09.2018.

    Velim vam ja, doktore van iz politike i neka rade svoj posao. Pokazali su se jako loši političari, a neki od njih su bili dobri doktori. Vidim danas onog viteza u Ludbregu, lamata nekim štapom,stvarno skrenuo. Gore navedeni se ponaša kao šerif s divljeg zapada ( o lancima da i ne govorim). Ministar zdravstva se samo luckasto smijuri i pa priznaje 1:100 u korist popova,Hebrang je priznao da i ne govori istinu. Lista je podulja i samo kompromitira lječničku struku zalutalu u politiku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare