Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
53 komentara

'Čujem da žele uništiti moga Dadu. E neće, dok sam ja živa'

Darko Milinović se upisao u knjigu utisaka riječima “Damire, budi ponosan na Hrvatsku koju si stvarao i za koju si život dao, kao što smo mi ponosni na Tebe”

Foto: Lika Online
53 komentara

Darko Milinović, kandidat za predsjednika HDZ-a Ličko-senjske županije posjetio je Krivi Put, gdje je obišao Spomen dom legendarnog zapovjednika Tigrova Damira Tomljanovića-Gavrana. Kako svjedoči fotografija, srdačno ga je dočekala majka pokojnog Gavrana, Marija, piše Lika online.  

Zagreb: Milinović rjeÅ¡ava "statusna pitanja" pojačavajući pritisak na vodstvo HDZ-a ON JE UVJEREN DA OSTAJE Leti li Dado iz HDZ-a? Odluku će doznati već u ponedjeljak...

Marija Gavran pozvala ga je u kuću na rakiju i priupitala ga: 'Je li istina da hoće uništiti moga Dadu?', na što se Milinović nasmijao i kazao kako će biti sve u redu.  'Čujem da žele uništiti moga Dadu. E, dok sam ja živa, neće moći', kazala je.  

Milinović se upisao u knjigu utisaka riječima “Damire, budi ponosan na Hrvatsku koju si stvarao i za koju si život dao, kao što smo mi ponosni na Tebe”.

VRDOLJAK O MILINOVIĆU: 'Ne bojim se rušenja Vlade, ali osnovali smo izborni stožer...'

Visoki časni sud HDZ-a u ponedjeljak bi trebao donijeti odluku o sankciji protiv Milinovića, koji je organizirao dolazak stotinjak članova HDZ-a, većinom iz Gospića, u prostorije središnjice stranke u Zagrebu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message