To je to što me zanima!

'Čuli smo pucnjeve, iz prolaza je izašao muškarac, šepao je...'

Obje strane Čalogovićeve ulice bile su ograđene trakom jer je policijski očevid trajao, a susjedi s kojima smo razgovarali rekli su kako je u pucnjavi ozlijeđen i jedan čovjek
Vidi originalni članak

- Začulo se nešto kao vatromet. Nisam ni znala što se događa, a onda mi je došla mama koja je bila vani i rekla da je bila pucnjava, priča nam jedna od svjedokinja pucnjave u zagrebačkom kvartu Dugave u ponedjeljak navečer.

Obje strane Čalogovićeve ulice bile su ograđene trakom jer je očevid trajao, a susjedi s kojima smo razgovarali rekli su kako je u pucnjavi ozlijeđen i jedan čovjek.

- Začuli su se pucnjevi i iz prolaza zgrade izašao je muškarac u bijeloj košulji. Vidjela sam da je šepao. Ne znam jesu li ga ranili ili što. Napadača nisam vidjela. Čula sam tek kasnije da su navodno pokušali pobjeći - kaže nam svjedokinja.

Ostali dodaju kako su na muškarca u bijeloj košulji pucala dvojica napadača koji su potom pokušali pobjeći autom, ali su ih uhvatili u Vatikanskoj.

- Cijela Vatikanska bila je blokirana koliko sam vidio s prozora. Ne znam jesu li ih uhvatili ili ne. Ranjenog je odvezla Hitna pomoć koja je isto bila ovdje - dodao je čitatelj koji nam je poslao i fotografije.

Detalji događaja zasad nisu poznati jer policija tijekom večeri ništa nije mogla otkriti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 79

  • ljakse 21.05.2019.

    Sitni wanabe mafijasi,i to sve najvjerojatnije zbog duga od cca 500kn🤣🤣🤘🤘

  • Pluton 09 21.05.2019.

    Kaj znači da netko cinka? Kakvo cinkanje kada su kriminalci u pitanju? Pa baš je dobro da su ljudi na prozorima.

  • blanjalica 21.05.2019.

    Da je mojeg ćukca tako udarila, ovaj se nebi mogao ni podrignuti

Komentiraj...
Vidi sve komentare