Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

'Čuli smo pucnjeve, iz prolaza je izašao muškarac, šepao je...'

Obje strane Čalogovićeve ulice bile su ograđene trakom jer je policijski očevid trajao, a susjedi s kojima smo razgovarali rekli su kako je u pucnjavi ozlijeđen i jedan čovjek

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
79 komentara

- Začulo se nešto kao vatromet. Nisam ni znala što se događa, a onda mi je došla mama koja je bila vani i rekla da je bila pucnjava, priča nam jedna od svjedokinja pucnjave u zagrebačkom kvartu Dugave u ponedjeljak navečer.

Obje strane Čalogovićeve ulice bile su ograđene trakom jer je očevid trajao, a susjedi s kojima smo razgovarali rekli su kako je u pucnjavi ozlijeđen i jedan čovjek.

- Začuli su se pucnjevi i iz prolaza zgrade izašao je muškarac u bijeloj košulji. Vidjela sam da je šepao. Ne znam jesu li ga ranili ili što. Napadača nisam vidjela. Čula sam tek kasnije da su navodno pokušali pobjeći - kaže nam svjedokinja.

Ostali dodaju kako su na muškarca u bijeloj košulji pucala dvojica napadača koji su potom pokušali pobjeći autom, ali su ih uhvatili u Vatikanskoj.

- Cijela Vatikanska bila je blokirana koliko sam vidio s prozora. Ne znam jesu li ih uhvatili ili ne. Ranjenog je odvezla Hitna pomoć koja je isto bila ovdje - dodao je čitatelj koji nam je poslao i fotografije.

Detalji događaja zasad nisu poznati jer policija tijekom večeri ništa nije mogla otkriti.

Možda vas zanima i ovo:
Message