To je to što me zanima!

Cvik tražio da pred sudom svjedoče oni koji ga terete

Na suđenju Cviku i 15 suoptuženika za dilanje droge na Korčuli na Županijskom sudu u Splitu su u srijedu iščitavali iskaze brojnih svjedoka
Vidi originalni članak

Jakša Cvitanović Cvik i njegov brat Mirjam te odvjetnik Jadran Franceschi su u srijedu zatražili da 10 svjedoka koji su ga teretili u istrazi izravno pred sudom iznesu svoja svjedočenja. Smatra da će to pogodovati njegovoj obrani. Na suđenju Cviku i 15 suoptuženika za dilanje droge na Korčuli na Županijskom sudu u Splitu su iščitavali iskaze brojnih svjedoka, od kojih će 10 morati izravno svjedočiti. Među svjedocima su brojni ovisnici, članovi njihovih obitelji i mještani Korčule. Iduće ročište je u petak i tada će preslušavati tajne audiozapise i snimke mobitelskih razgovora iz istrage.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • brkan1 04.11.2009.

    Pa da mu se da ginekolog , psiholog, kuhar da mu kuha u ćeliji. P a on je već trebao odsluživati 49 god. robije , azbog bezobraznog ponašanja još + 10.

  • Nizozemac 04.11.2009.

    Pa za dolazak svjedoka na sud je veliki rizik za svjedoke tko ce garantirat tim istim svjedocima kad zavrse svjedocenje da nece imat nikakvih problema dalje kroz zivot .Tko je Diler taj neprepoznaje najblizu obitelj samo je novac u mislima i bogatstvo.

  • user_41038 04.11.2009.

    Odmah 12 godine robije, pa ti traži izjave svjedoka, majstore.

Komentiraj...
Vidi sve komentare