To je to što me zanima!

'Da, ima neriješenih odnosa, ali radove na rotoru ne prekidamo'

Kako piše Zagreb.info, Grad je trebao privremeno zatvoriti gradilište rotora zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa na jednom malom dijelu zemljišta. Iz gradskog ureda kažu kako obustave radova nema
Vidi originalni članak

Ne planiraju se prekinuti, a niti obustaviti radovi na gradnji Rotora Remetinec, potvrdio nam je zagrebački Gradski ured za imovinsko-pravne poslove i imovinu Grada.

Naime, kako je objavio portal Zagreb.info, Grad je navodno trebao privremeno zatvoriti gradilište rotora zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa na jednom malom dijelu zemljišta, a upravo to što su početak radova odgodili nekoliko puta, ukazuje da je negdje zapelo.

KRENULA REKONSTRUKCIJA Srušili su dio rotora: Radovi u Remetincu trajat će do 2020.

Gradski ured je potvrdio da postoji neriješeni imovinsko-pravni odnos, ali da radovi idu dalje.

- Imovinsko-pravni odnosi u okviru zahvata Rotora Remetinec su riješeni osim na suvlasničkom dijelu jedne čestice gdje je u tijeku postupak izvlaštenja, time da je Grad Zagreb većinski vlasnik tog zemljišta. Predmetni radovi izvode se sukladno izvršnoj građevinskoj dozvoli i ne planiraju se prekinuti - dodaju iz ureda.

VIDEO: Rute za vožnju oko rotora

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 14

  • x00x 13.02.2019.

    a mozda ima i netko ko im vjeruje...

  • 13.02.2019.

    Školski primjer pranja/izvlačenja novca -> Stopiraj radove jer imovinsko-pravno pitanje nije riješeno. Oduži proces što duže, a u međuvremenu izvođač radova naplaćuje svoje usluge i ne radi ništa, i za bonus ne plača penale jer nije njegova krivica (po ugovoru). Bravo kroatistan!

  • stari mudrac 13.02.2019.

    nema veze kaj nije tvoje, ti buš samo delal! jeli, miki, buš delal?

Komentiraj...
Vidi sve komentare