Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
14 komentara

'Da, ima neriješenih odnosa, ali radove na rotoru ne prekidamo'

Kako piše Zagreb.info, Grad je trebao privremeno zatvoriti gradilište rotora zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa na jednom malom dijelu zemljišta. Iz gradskog ureda kažu kako obustave radova nema

Zagreb: Dio remetinečkog rotora srušen je zbog rekonstrukcije
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
14 komentara

Ne planiraju se prekinuti, a niti obustaviti radovi na gradnji Rotora Remetinec, potvrdio nam je zagrebački Gradski ured za imovinsko-pravne poslove i imovinu Grada.

Naime, kako je objavio portal Zagreb.info, Grad je navodno trebao privremeno zatvoriti gradilište rotora zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa na jednom malom dijelu zemljišta, a upravo to što su početak radova odgodili nekoliko puta, ukazuje da je negdje zapelo.

Zagreb: Dio remetinečkog rotora sruÅ¡en je zbog rekonstrukcije KRENULA REKONSTRUKCIJA Srušili su dio rotora: Radovi u Remetincu trajat će do 2020.

Gradski ured je potvrdio da postoji neriješeni imovinsko-pravni odnos, ali da radovi idu dalje.

- Imovinsko-pravni odnosi u okviru zahvata Rotora Remetinec su riješeni osim na suvlasničkom dijelu jedne čestice gdje je u tijeku postupak izvlaštenja, time da je Grad Zagreb većinski vlasnik tog zemljišta. Predmetni radovi izvode se sukladno izvršnoj građevinskoj dozvoli i ne planiraju se prekinuti - dodaju iz ureda.

VIDEO: Rute za vožnju oko rotora

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message