To je to što me zanima!

Dalija Orešković: Pritisak se u radu Povjerenstva nije osjetio

Upitana da komentira odugovlačenje oko izbora članova novog saziva Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, Orešković je kazala kako se potpuno distancirala od izbora novih ljudi
Vidi originalni članak

Predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Dalija Orešković u razgovoru za N1 kazala je kako se u radu Povjerenstva za njezina mandata, koji prestaje u nedjelju, nikada nije osjetio politički pritisak. 

Upitana da komentira odugovlačenje oko izbora članova novog saziva Povjerenstva, Orešković je kazala kako se potpuno distancirala od izbora novih ljudi. 

Rekla je i kako je Povjerenstvo političko tijelo 'u onoj mjeri u kojoj ga bira Sabor'. 

Sabor će o novom sazivu glasovati idući tjedan

Saborski odbor za izbor i imenovanja u petak je utvrdio listu kandidata za novi sastav Povjerenstva. Sabor bi o novom sazivu trebao glasati u srijedu ili petak. Tada će saborski zastupnici na novi mandat izabrati predsjednicu povjerenstva te četiri člana. 
 
Za predsjednicu Povjerenstva predložene su Dalija Orešković i Nataša Novaković. Njih dvije kandidatkinje su i za članove povjerenstva, a tu su još i Tončica Božić, Davor Ivanjek, Aleksandra Ileković Jozić, Nataša Novaković, Tatjana Vučetić, Duje Prkut, Dragan Zelić i Antonija Petričušić.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • conte 09.02.2018.

    meni je dalija preslatka...

  • Marialoren 09.02.2018.

    kako su te izjurili ko kantu,ne mozes ti tamo biti moraju oni imati svoga ,,da mogu raditi sta hoce,,demokracija,,

  • Anarhosindikalist 09.02.2018.

    Žena je dobro odradila svoj mandat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare