To je to što me zanima!

Damir Vanđelić: 'Plenković mi je rekao da moram ići s Bandićem'

I kći mi je rekla: "Tata, ja s tobom neću razgovarati ako budeš u koaliciji s Milanom Bandićem. Ja sam joj na to mogao samo odgovoriti: Dijete ja sam te odgojio, pa valjda sam ja usadio takve vrijednosti u tebe, kazao je
Vidi originalni članak

Andrej Plenković mi je uvjetovao ulazak u gradsku politiku suradnjom s Bandićem. Meni je to bilo nepodnošljivo, i kći mi je rekla: "Tata, ja s tobom neću razgovarati ako budeš u koaliciji s Milanom Bandićem. Ja sam joj na to mogao samo odgovoriti: Dijete ja sam te odgojio, pa valjda sam ja usadio takve vrijednosti u tebe. Izjavio je to za HRT bivši šef Fonda za obnovu, Damir Vanđelić, koji je nedavno osnovao udrugu Zrin, u kojoj će se baviti produkcijom javnih politika.

KAD USKOK POKUCA NA VRATA Šerifi s one strane zakona: Ovo su lokalni moćnici koji znaju kako izgleda unutrašnjost ćelije

- Građani Hrvatske vrlo su malo uključeni u politiku te treba pojačati građanski aktivizam. Na tom projektu treba raditi. Zrin će upravo biti platforma na kojoj će moći i studenti, znanstvenici, stručnjaci i svi građani dati svoje mišljenje koje će se analizirati. Ne moramo se uvijek svi složiti, njegovat ćemo demokratičnost, ali ćemo biti hrabra platforma za sve one koje je možda malo više strah - izjavio je Vanđelić, koji se osvrnuo i na rast cijena goriva.

KOLUMNA: TOMISLAV KLAUŠKI Kad već ne hapse HDZ-ovce, onda hapse njegove 'žetončiće'

- Budući da dolaze turisti, snižavanjem cijena goriva mi snižavamo i cijenu goriva njima. Međutim, to nije cilj naše vlade. Cilj vlade je da budemo socijalni. Došli smo do ideje da Centar za vozila Hrvatske, koji ima te podatke, izračuna koliko je netko prešao kilometara i vrati građanima 3 kune za svaki prijeđeni kilometar, putem vaučera za gorivo ili na registraciji. Treba subvencionirati građane, a ne turiste koji su nagrnuli u Hrvatsku - rekao je Vanđelić. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 20.06.2022.

    Vanđelić je rijetko konkretan, kulturan i karakteran čovjek. Samo takvi ljudi će pomaknuti ovu tvorevinu sa ovog sveopćeg dna.

  • Linz 20.06.2022.

    E, moj Miki , ne daju ti ni mrtvom mira a ne znaju da si bio pitom k'o golub, mudar k'o zmija, volio ispravnost do zareza i donosio kapitalne odluke u krizno vrijeme. Vjerovao si svima da su pošteni dok se ne uvjeriš drugačije. Tvoj odnos prema korupciji i kriminalu je bila nulta stopa i zato gospodo Miki sada .......................mirno spava !!!

  • Mislilac 19.06.2022.

    Eto dokaza da jer Bandić krao zajedno s HDZ-om.

Komentiraj...
Vidi sve komentare