To je to što me zanima!

Daruvarac taksijem stigao u Remetinec: Robijat će u Glini?

Daruvarac je taksijem došao do kaznionice, a potom je izvadio svoje stvari iz prtljažnika i u kratkim hlačama i bijeloj majici ušao u zatvor treba odslužiti četiri godine zatvora
Vidi originalni članak

Darko Kovačević Daruvarac stigao je u ponedjeljak u 22 sata u remetinečki zatvor gdje se javio na odsluženje zatvorske kazne za brutalno premlaćivanje djevojke u Zadru. 

Daruvarac je taksijem došao do kaznionice, a potom je izvadio svoje stvari iz prtljažnika i u kratkim hlačama i bijeloj majici ušao u zatvor. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Remetincu prvo ide u centar za dijagnostiku gdje  prolazi provjeru pravosudne policije, oduzimaju mu se stvari koje ne mogu u ćeliju, a zatim prolazi i liječnički pregled. 

- Potom odlaze na odjel gdje se smještavaju zatvorenici centra za dijagnostiku gdje voditelj odjela zajedno s upraviteljicom rasopoređuje zatvorenike po spavaonicama - kaže Ljubica Pilon, upraviteljica Centra za dijagnostiku u Zagrebu.

RTL neslužbeno doznaje da bi nakon centra za dijagnostiku Darko Kovačević kaznu služiti u zatvoru u Glini. 

- Ne bojim se zatvora, zašto bih se bojao? Ja ne bježim od kazne ni od onoga što sam napravio - rekao nam je Kovačević u nedjelju kad je rekao i da više ne može podnijeti pritisak i prozivanje.

Podsjetimo, Daruvarac  je u siječnju nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora, a iako mu je kazna u lipnju smanjena na četiri godine, odbijao je započeti s odsluženjem kazne. Prvo je htio odgodu zbog obiteljske situacije, a onda jer mu je odvjetnik na godišnjem odmoru. Nema zabranu prilaska pretučenoj djevojci.

Idi na 24sata

Komentari 146

  • Zd zeljko 17.06.2020.

    Ovaj momak je napravio sta je napravio Ali ja cu vam nesto reci u zadru ima sto put gorih nasilnika I to ne samo jedan nego masa njih

  • Psrgar1956 13.08.2019.

    Dodji baćo kod mene u Glinu, al nemoj da nam razbijes Kasinu.

  • škver 13.08.2019.

    Daruvarac sa stilom !

Komentiraj...
Vidi sve komentare