Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Daruvarac taksijem stigao u Remetinec: Robijat će u Glini?

Daruvarac je taksijem došao do kaznionice, a potom je izvadio svoje stvari iz prtljažnika i u kratkim hlačama i bijeloj majici ušao u zatvor treba odslužiti četiri godine zatvora

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
146 komentara

Darko Kovačević Daruvarac stigao je u ponedjeljak u 22 sata u remetinečki zatvor gdje se javio na odsluženje zatvorske kazne za brutalno premlaćivanje djevojke u Zadru. 

Daruvarac je taksijem došao do kaznionice, a potom je izvadio svoje stvari iz prtljažnika i u kratkim hlačama i bijeloj majici ušao u zatvor. 

U Remetincu prvo ide u centar za dijagnostiku gdje  prolazi provjeru pravosudne policije, oduzimaju mu se stvari koje ne mogu u ćeliju, a zatim prolazi i liječnički pregled. 

- Potom odlaze na odjel gdje se smještavaju zatvorenici centra za dijagnostiku gdje voditelj odjela zajedno s upraviteljicom rasopoređuje zatvorenike po spavaonicama - kaže Ljubica Pilon, upraviteljica Centra za dijagnostiku u Zagrebu.

RTL neslužbeno doznaje da bi nakon centra za dijagnostiku Darko Kovačević kaznu služiti u zatvoru u Glini. 

- Ne bojim se zatvora, zašto bih se bojao? Ja ne bježim od kazne ni od onoga što sam napravio - rekao nam je Kovačević u nedjelju kad je rekao i da više ne može podnijeti pritisak i prozivanje.

Podsjetimo, Daruvarac  je u siječnju nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora, a iako mu je kazna u lipnju smanjena na četiri godine, odbijao je započeti s odsluženjem kazne. Prvo je htio odgodu zbog obiteljske situacije, a onda jer mu je odvjetnik na godišnjem odmoru. Nema zabranu prilaska pretučenoj djevojci.

Možda vas zanima i ovo:
Message