To je to što me zanima!

Detalji strave u Štefancu: Pijan u BMW-u pretjecao preko pune crte, usmrtio dijete na biciklu

Nakon teške nesreće u Štefancu, jedno je dijete nažalost smrtno stradalo na licu mjesta. Policija je u priopćenju navela da je vozač BMW-a, koji je odgovoran za nesreću, bio pod utjecajem alkohola...
Vidi originalni članak

Bila je to strašna prometna. Vidjela sam da su jednog oživljavali, dok je netko drugi bio prikliješten u autu. Nismo se mogli približiti, rekla je svjedokinja nesreće u Štefancu gdje je u petak poginulo dijete.

Policija je objavila detalje nesreće koju je skrivio pijani 44-godišnji vozač BMW-a koji je pod utjecajem alkohola od 0,79 promila vozio Ulicom Zrinskih i pretjecao je nepoznato teretno vozilo i Mercedes kojim je upravljala žena (51) koja je skretala u Ulicu Vladimira Nazora. Pijani vozač BMW-a pretjecao je preko pune linije i ispred raskrižja. Udario je u prednji bočni dio Mercedesa gdje je došlo do sudara i zanošenja BMW-a koji je završio na kolniku i nogostupu i stražnjim dijelom udario u bicikl na kojem se nalazilo dijete. 

TRAŽE VOZAČA KAMIONA Detalji nesreće u Štefancu: 'Bilo je strašno... Jednog su izvlačili iz auta, a dječaka oživljavali'

Zbog siline udarca, dijete je udarilo u obližnji prometni znak. BMW se nastavio rotirati gdje je zatim prednjim dijelom  udario u drugo dijete te bicikl kojeg je guralo preko pješačkog prijelaza. 

Policija moli vozača kamiona da se javi

Na mjestu nesreće poginulo je dijete koje je bilo na biciklu u trenutku nesreće, a drugo dijete i 46-godišnji putnik iz BMW-a prevezeni su u čakovečku bolnicu. Policija je objavila da traži vozača kamiona kojeg je vozač BMW-a pretjecao.

- U cilju prikupljanja svih relevantnih činjenica vezano uz opisanu prometnu nesreću, pozivamo vozača teretnog vozila s pridodanim priključnim vozilom (teretno vozilo je nevjerojatnije marke „Scania“) da se javi u Policijsku postaju prometne policije Čakovec (adresa: Jakova Gotovca 7) ili putem telefona pozivom na broj 192 - objavila je policija.

Vozač BMW-a je uhićen

Težina ozljeda zasada još nije poznata. 

VELIKA TRAGEDIJA U nesreći kod Štefaneca umro je dječak (12): Policija apelira da se javi svjedok, vozač kamiona

Zbog obavljanja očevida od 17.40 do 23.35 sati dionica državne ceste broj 3 u naselju Štefanec bila je zatvorena za sav promet, koji se odvijao obilaznim prometnicama.

Vozač BMW-a je uhićen te će se tijekom današnjeg dana uz kaznenu prijavu zbog počinjenja kaznenog djela 'Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu', predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Idi na 24sata

Komentari 154

  • Rainbow22 11.06.2022.

    Tipican vozac BMW-a

  • retita🦋 11.06.2022.

    Ne postoje kazne, nedužni odlaze a krkani voze svoje trke.

  • a.u.p.m 11.06.2022.

    Takav če proć na lječnićkom al netko normalan ko pije neki ljek neće

Komentiraj...
Vidi sve komentare