Obavijesti

News

Komentari 40

Detalji nesreće u Štefancu: 'Bilo je strašno... Jednog su izvlačili iz auta, a dječaka oživljavali'

Detalji nesreće u Štefancu: 'Bilo je strašno... Jednog su  izvlačili iz  auta, a dječaka oživljavali'

Dječak je prvi poginuli čovjek na međimurskim prometnicama u prvoj polovini 2022. Godišnje u prosjeku imaju 10-ak smrtno stradalih u prometu

VIDEO

Dva polomljena bicikla i razvaljen rasvjetni stup sve je što je ostalo u petak poslije podne nakon teške prometne nesreće u Štefancu kraj Čakovca gdje je poginuo dječak. Sudjelovala su dva auta, a možda i kamion.

- Bila je to strašna prometna. Vidjela sam da su jednog oživljavali, dok je netko drugi bio prikliješten u autu. Nismo se mogli približiti - rekla je jedna svjedokinja nezgode.

POGLEDAJTE VIDEO: Detalji nesreće u Štefancu

Pokretanje videa...

Detalji nesreće u Štefancu: 'Bilo je strašno... Jednog su izvlačili iz auta, a dječaka oživljavali' VIDEO

Kako neslužbeno doznajemo, stradali dječak imao je svega 12 godina te je bio u pratnji drugog pješaka koji je nakon nesreće završio u Županijskoj bolnici Čakovec. Težina njegovih ozljeda, identitet i godine još nisu poznati. Policija je odmah blokirala promet, no tijekom večeri nisu uspjeli do kraja raspetljati tko bi bio kriv za nesreću. Koliko je udarac bio silovit svjedoči i podatak da su njihovi bicikli završili na suprotnim stranama ceste.

U nesreći kod Štefaneca umro je dječak (12): Policija apelira da se javi svjedok, vozač kamiona
U nesreći kod Štefaneca umro je dječak (12): Policija apelira da se javi svjedok, vozač kamiona

- Oko 17.35 sati u Štefancu, na raskrižju ulica Zrinskih i Vladimira Nazora, dogodila se prometna nesreća između dva osobna automobila, koja su nakon toga sletjela u rasvjetni stup i udarila u dva pješaka kraj ceste - objavili su iz PU Međimurske.

Malo kasnije izdali su apel putem medija kako traže vozača kamiona marke Scania koji je u trenutku nezgode prolazio raskrižjem. On bi mogao biti ključni očevidac, a koliko ga hitno trebaju svjedočile su i brojne policijske patrole diljem županije koji su nadzirale sve prijelaze prema Varaždinskoj županiji. Kako neslužbeno doznajemo, navodno je jedan od vozača pretjecao kamion i u trenutku nepažnje izazvao nesreću. No policija treba više podataka kako bi sve to rekonstruirala.

U prometnoj nesreći u Međimurju smrtno stradala jedna osoba U prometnoj nesreći u Međimurju smrtno stradala jedna osoba U prometnoj nesreći u Međimurju smrtno stradala jedna osoba
9
| Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL/ilustracija

Na intervenciju su bili pozvani i vatrogasci JVP-a Čakovec koji su spasili jednog od putnika.

- Primili smo poziv na intervenciju te su naši vatrogasci izvukli jednog od putnika koji je bio prikliješten u BMW-u - rekao nam je kratko Mladen Kanižaj, zapovjednik JVP-a Čakovec.

Nesreća kod Cresa: Prevrnuo se katamaran s dvoje ljudi, u tijeku je potraga za putnicima
Nesreća kod Cresa: Prevrnuo se katamaran s dvoje ljudi, u tijeku je potraga za putnicima

Malo kasnije, policiji je dojavljena druga prometna nesreća i to na samom ulazu u Nedelišće. Ondje je vozač, nedaleko od benzinske postaje, u kružnom toku sletio s ceste na travnjak i zabio se u stup. Navodno nije teže ozlijeđen.

Inače, dječak je prvi poginuli čovjek na međimurskim prometnicama u prvoj polovini 2022. Godišnje u prosjeku imaju 10-ak smrtno stradalih u prometu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.