To je to što me zanima!

BiH: Bila u vezi s rođakom kojeg je ubila nakon što joj je prijetio. Upucala ga je pištoljem u noge

Navodno je do sukoba došlo kad je on saznao da se djevojka dopisuje s drugim muškarcem, nakon čega joj je zaprijetio da će joj polomiti ruke i noge
Vidi originalni članak

Ubojstvo kod Velike Kladuše koje se dogodilo u srijedu šokiralo je javnost u BiH, a detalji koji cure govore o nasilju, ali i o rodbinskoj povezanosti žrtve i osumnjičene za ubojstvo. 

- Mi smo dobili informaciju iz Doma zdravlja da je tijelo dovezeno. Očevid je u tijeku. Ženska osoba je u pitanju, mlađe dobi, negdje 1997. godište, ubila je svog strica. Ona je lišena slobode odmah. Svi su na terenu. O razlozima i motivima ubojstva još ništa ne možemo reći - rekli su iz policije za lokalne medije.

UŽAS KOD VELIKE KLADUŠE Djevojka (24) ubila svog strica

Pokazalo se da je djevojka bila u vezi s ubijenim muškarcem, koji joj je ujedno bio "nerođeni stric", piše Avaz. Riječ je o muškarcu s kojim je rodbinski povezana, vjerojatno sa stričeve strane, no policija nije objavila točne detalje.

Navodno je do sukoba došlo kad je on saznao da se djevojka dopisuje s drugim muškarcem, nakon čega joj je zaprijetio da će joj polomiti ruke i noge. Nakon toga došao je do njezine kuće i nastavio ju je vrijeđati, prijetiti i maltretirati.

Ona je uzela pištolj i zapucala u njegovom pravcu. Upucala ga je u obje noge, a muškarac je iskrvario na licu mjesta.

- Pogodila ga je u arteriju - kaže policijski izvor Avazu. 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • nokia8 17.12.2021.

    Koliko vidim ovo je bilo u fbih. Incest je rodoskravljenje.

  • little John 17.12.2021.

    Nerođeni stric je onaj stric kojeg je donijela roda.

  • ponosni antifufačić 17.12.2021.

    Ali to je ok, ipak je ona upicala njega i samim tim je slucaj potpuno opravdan. Da je kojim slucajem bilo obrnuto, ne bi imali dovoljno medijskog prostora ni za koronu od kojekakvih baba i inih samoproglasenih branitelja kjudskih prava (ako pod "ljedskih" podrazumijevamo samo i iskljucivosamojedan spol). ;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare