To je to što me zanima!

Detalji ubojstva u Zagorju: Oca ubo u leđa nakon svađe, sudac mu odredio istražni zatvor

Hrvoje K. (25) u srijedu navečer se posvađao i potukao s ocem. U jednom trenu ga je ubo u leđa, a otac je na mjestu ostao mrtav. Mladiću su zbog utjecaja na svjedoka odredili istražni zatvor
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu ispitalo je u petak Hrvoja K. (25) kojeg sumnjiče da je u srijedu navečer ubio oca, Zvonka K. (55), nakon svađe u Poredju kod Huma na Sutli.

Kako su izvijestili iz Državnog odvjetništva, nakon ispitivanja su donijeli rješenje o provođenju istrage protiv mladića. 

TRAGEDIJA U ZAGORJU Sin ubio oca: 'Još ne možemo vjerovati. To je skladna obitelj, a Zvonko je bio dobričina'

Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu odredio je istražni zatvor protiv okrivljenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoka, navodi se.

Postoji osnovana sumnja da je mladić u srijedu oko 20.20 sati, u nakani da usmrti oca, tijekom svađe i tučnjave s njim, nožem ga porezao u području nadlaktice te ga ubo u leđa. Muškarac je zadobio ubodnu ranu odnosno ozljede kože, potkožnog tkiva i lijevog plućnog krila te je odmah preminuo. 

- Zvonko je bio dobričina, svakome bi pomogao. Još ne mogu vjerovati... Cijela obitelj se svima nama činila vrlo skladnom i normalnom, nikad nije bilo nikakvih problema. Ali opet, što se događalo u njihova četiri zida, to nitko ne može znati - ispričala nam je potresena susjeda obitelji ubijenog Zvonka.

UŽAS U ZAGORJU Sin osumnjičen da je ubio oca

- Kad se to dogodilo, ja sam spavao. Probudila me majka koja je zabrinuto gledala što se to događa kod susjeda, zašto ima toliko puno policije i zašto je tu Hitna pomoć. Poslije smo saznali što se desilo, da je Hrvoje nožem napao vlastitog oca s leđa... Malo je za reći da smo svi bili šokirani jer je to bila divna obitelj, uvijek smo pomagali jedni drugima kad je trebalo - ispričao je drugi susjed.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • DENDEERI 03.01.2022.

    Malo je za reći da smo svi bili šokirani jer je to bila divna obitelj, uvijek smo pomagali jedni drugima kad je trebalo..izgleda da se kriminal dešava samo u divnim obiteljima

  • bobiii 02.01.2022.

    To je ta nova generacija djece odgojena modernim metodama. Kad ojačaju oni tuku roditelje,a sve češće i ubijaju.

  • kbi 02.01.2022.

    bice toga, kroz godine kad milenijalci stasaju, bog nek nam pomogne....

Komentiraj...
Vidi sve komentare