To je to što me zanima!

Detalji užasa na Savici: Ubio brata, pa sebe. Prije šest godina nožem je zaklao majku u stanu

Nastavak je ovo obiteljske tragedije koja je i prije šest godina šokirala Savicu. Muškarac koji je danas ubio brata pa sebe, u veljači 2014. godine nožem je u stanu ubio majku
Vidi originalni članak

Stravičan zločin šokirao je u petak poslijepodne stanare zagrebačke Savice. Nakon dojave, policija je oko 15 sati pronašla tijela dvojice mrtvih muškaraca u Ulici Vladimira Ruždjaka.

Kako se doznaje, radilo se o sukobu unutar obitelji. Muškarac (42) ubio je brata (44), a potom i sebe skokom s balkona na 2. katu zgrade. Par sati nakon tragedije, zagrebački vatrogasci stigli su na mjesto zločina kako bi iz dvorišnog dijela zgrade izvukli tijelo muškarca.

Neslužbeno se doznaje da je nožem ubio brata koji je po prsima imao rane.

Nitko od susjeda navodno nije čuo viku ni galamu prije nego se brat bacio, pa nije isključeno da je brata ubio na spavanju.

Nastavak je ovo obiteljske tragedije koja je i prije šest godina šokirala Savicu. Muškarac koji je danas ubio brata, u veljači 2014. godine nožem je u stanu ubio majku. Zločin je otkriven tek sljedeći dan kad je brat ubojice došao u stan, zabrinut jer se on i majka nisu javljali. No tada se nakon ubojstva nagodio za kaznu od šest godina zatvora jer je bio smanjeno ubrojiv. 

UŽAS U ZAGREBU Ubio brata pa sebi oduzeo život

- Ja sam bila u apsolutnom šoku kad su ga pustili. Nisam mogla vjerovati kakvo je to pravosuđe koje pusti čovjeka nakon što zakolje svoju mamu. Strašno, ali ne čudi me što je ubio i brata, ne znam samo što je radio kod njega - kaže jedna od šokiranih susjeda.

Šokirani susjedi pričaju da se brat doselio iz Novog Zagreba u stan kako bi brinuo o bratu nakon što su ga pustili s izdržavanja kazne. Nikad se iz stana nije čula nikakva buka ni galama pa ni prije zločina.

- Viđali smo ga po kvartu, slobodno je šetao, ali nije nam bilo svejedno. Na žalost, sad je ubio i brata - kaže druga susjeda.

- Ima jedno dvije godine od kad je pušten na slobodu. Odmah se kod njega uselio i brat iako je bio oženjen i živio u drugom kraju Zagreba. Brat je nešto stariji od njega, ali obojica su bili vitki i jako mršavi. Moram vam priznati da kad se vratio s psihijatrije nakon što je ubio mamu, nije mi bilo svejedno. Nije on ni često izlazio van, odnosno nisam ga toliko često sretala. I kad bih ga vidjela, micala sam se od njega, nikad ne znate što bi mogao napraviti - rekla je susjeda.

Više podataka o ovom zločinu bit će poznato nakon očevida koji vodi zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 148

  • 19.09.2020.

    ***Admin*** Postovani, molimo vas iskljucite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • Merlin 1 19.09.2020.

    Pred "zaknom" i naronjačkim novinama potvrđenim aktiviranim .. Mene je stajao skor 100.000 dem tada prije 20-tak godina u RH. i teškog oboljenja vidjevši da je zakon za mene zločinački i na strani mafije .. Kao mi smo svi jednaki pred zakonom to izbaci vucibatina to da bi ih prikazao kao oni su pošteni . Pravosuđe bilo i ostalo jako pametno i apsolutno ne pravedno . Kad išamaraš iza ponoći polu prosttutku koja te isprovocira do kostiju pred društvom a pod gasom si . E onda su i novinari i političari jako dobri suci i predsjednica te sutkinja zaštitnica žena te sudi opala 5 godina zatvora jer si Daruvarac ... Za ubojstvo koliko 6 a naravno nakon 4 ideš doma . ( jer nisi "znao brojati " ako ubiješ da to nije pošteno i po zakonu jako kažnjivo ne za tebe jer "neubrojiv" si ! ) Za ponovu slodu si brzo ubrojiv !! I što je najbolje ne odrede ti ni ličenje- psihijatriju iako svi akteri vide zna ju da je tip samo za ludnicu ! Intersnatn je tj Balkan i nihov mentlitet presuda . Nezna ali se ima utisk da su našli rupu da se zvanje suca kupuje za male pare; zapravo je zabadava taj ne zahvani posao . ...

  • mdcro24 19.09.2020.

    Nadam se brzom uhićenju suca koji mu je dao simboličnu kaznu za teško ubojstvo. Treba mu suditi za ove dvije smrti jučer, glavni krivac

Komentiraj...
Vidi sve komentare