To je to što me zanima!

Dijete donijelo zadaću u školu, nastavnici hitno pozvali policiju

SAD: Policija je ubrzo uhitila Roberta Paula Alexandera Edwardsa (33), očuha učenika. On je priznao kako je nacrtao crtež jer je znao da će ga dijete odnijeti u školu kao dio zadaće
Vidi originalni članak

Nastavnik se šokirao nakon što je u petak vidio zadaću koju je donio učenik četvrtog razreda osnovne škole na Floridi. Škola je odmah pozvala policiju. Na crtežu je bila prikazana škola, a ispred nje su bili učenici i napadač koji u njih puca.

Dvoje ljudi leži na podu u lokvama krvi. Policija je ubrzo uhitila Roberta Paula Alexandera Edwardsa (33), očuha učenika. On je priznao kako je nacrtao crtež jer je znao da će ga dijete odnijeti u školu kao dio zadaće.

Terete ga za pisanu prijetnju. Ipak, policija ne vjeruje da je Edwards planirao bilo kakav napad no zbog brojnih slučajeva masovnih pucnjava u školama u SAD-u policija je odlučila da ništa neće prepustiti slučaju. Edwardsu je određena jamčevina od 150.000 dolara.

Oni koji ga poznaju kažu da je Edwards majstor za tetovaže i da se često voli šaliti. Drugi pak smatraju da ovaj crtež nije smiješan i da se s takvim stvarima ne bi smjelo šaliti, piše NyTimes.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • 07.12.2017.

    u svakom slucaju,edvards pati od kronicnog manjka inteligencije😁

  • manemoy 05.12.2017.

    Čovjek je realno prikazao okruženje u kojem živi.Nevidim nikakav problem.Očito su svima problem njegove tetovaže.

  • Ekaterina_1 05.12.2017.

    Neću se kod tebe tetovirati, crtaš ko malo dijete 😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare