Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
36 komentara

Dijete donijelo zadaću u školu, nastavnici hitno pozvali policiju

SAD: Policija je ubrzo uhitila Roberta Paula Alexandera Edwardsa (33), očuha učenika. On je priznao kako je nacrtao crtež jer je znao da će ga dijete odnijeti u školu kao dio zadaće

Foto: Screenshot/Twitter/Gulf County Sheriff
36 komentara

Nastavnik se šokirao nakon što je u petak vidio zadaću koju je donio učenik četvrtog razreda osnovne škole na Floridi. Škola je odmah pozvala policiju. Na crtežu je bila prikazana škola, a ispred nje su bili učenici i napadač koji u njih puca.

Dvoje ljudi leži na podu u lokvama krvi. Policija je ubrzo uhitila Roberta Paula Alexandera Edwardsa (33), očuha učenika. On je priznao kako je nacrtao crtež jer je znao da će ga dijete odnijeti u školu kao dio zadaće.

Terete ga za pisanu prijetnju. Ipak, policija ne vjeruje da je Edwards planirao bilo kakav napad no zbog brojnih slučajeva masovnih pucnjava u školama u SAD-u policija je odlučila da ništa neće prepustiti slučaju. Edwardsu je određena jamčevina od 150.000 dolara.

Oni koji ga poznaju kažu da je Edwards majstor za tetovaže i da se često voli šaliti. Drugi pak smatraju da ovaj crtež nije smiješan i da se s takvim stvarima ne bi smjelo šaliti, piše NyTimes.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message