To je to što me zanima!

Divjak negativna na koronu, ostaje u izolaciji do 22. srpnja

Nakon što se saznalo da je državna tajnica Ivana Franić pozitivna na koronu, ministrica Divjak otišla je u samoizolaciju te su je testirali. Objavila je da su ona, i svi iz Ministarstva koji su se testirali, negativni
Vidi originalni članak

Svi koji smo se danas iz Ministarstva znanosti i obrazovanja testirali, negativni smo na koronavirus. Također, svi ćemo do 22.7. ostati u samoizoalciji zbog mjera opreza. Epidemiolozi će i dalje raditi na utvrđivanju kontakata i propisivati mjere za zaposlenike MZO-a ako utvrde potrebu, napisala je upravo ministrica Blaženka Divjak na Facebooku.

Blažena Divjak testirana je i otišla u samoizoloaciju prema porepruci epidemiologa, nakon što se saznalo da je njezina državna tajnica Ivana Franić pozitivna na korona virus.

- Radim od doma, svi procesi i pripreme za iduću školsku i akademsku godinu idu svojim tijekom i ne sumnjam da ćemo, kao što smo preko noći krenuli s nastavom na daljinu, sigurno uspjeti voditi Ministarstvo znanosti i obrazovanja na daljinu nešto više od tjedan dana. Ovo je ipak mirno prijelazno razdoblje. Šalu na stranu, molim vas budite odgovorni i oprezni prema sebi i prema drugima. Vrijeme je da to svi naučimo - poručila je ranije Divjak.

BILA NA SVADBI GENERALOVE KĆERI Muž zaražene državne tajnice je šef kabineta generala Fuzula: 'Kod kuće sam, nisam pozitivan'

Iz Vlade su nešto ranije javili da će se danas testirati i premijer Plenković, koji je jučer bio na  sastanku s ministricom Blaženkom Divjak kojoj je danas određena mjera samoizolacije.

- Kao i u svim pitanjima dosad oko postupanja glede širenja koronavirusa, mjerodavno će nam biti mišljenje epidemiologa i HZJZ-a. Vjerujemo struci i nemamo razloga dovoditi u sumnju njihovu procjenu -  priopćio je glasnogovornik Vlade Marko Milić.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • điđik 14.07.2020.

    G. Divjak, ja bi vas htio sprččit

  • POTPEC 14.07.2020.

    Da mi je znati ima li POŠTENIH i PRAVIH Hrvata da vam viruje.

  • spqr 14.07.2020.

    Sere mi se, riga mi se i tjera me na pišanje kada vidim ovakve članke. Bojkot!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare