To je to što me zanima!

Divlji Neno po zatvorima proveo više od 4 godine: Sad je opet izašao pred prekršajnog suca

Višestruki recidivist Nenad Vukašinović nije tražio branitelja već se u podužoj obrani sam pokušao 'iščupati' iz za njega poznate situacije jer je gotovo 100-tinjak puta bio u ulozi okrivljenika zbog prometnih prekršaja
Vidi originalni članak

Nenad Vukašinović, neslavni rekorder po broju prometnih prekršaja u ponedjeljak je napravio novi kad je oko 15 sati u Cirkveni na području Sv. Ivana Žabno svojim opelom sletio s ceste u putni jarak. Odmah je došla policija na mjesto nesreće. Kako su sumnjali Vukašinović je bio pod utjecajem alkohola, a automobil neregistriran i bez osiguranja, a on bez vozačke dozvole bez koje je davno ostao priveden je u Policijsku postaju u Križevci.

Kako je odbio alkotest to je prenoćio u policiji oko 12 sati doveden na sud u Bjelovaru.

Nije tražio branitelja na kojeg po zakonu ima pravo već se u podužoj obrani sam pokušao „iščupati“ iz za njega poznate situacije jer je gotovo 100-tinjak puta bio u ulozi okrivljenika zbog prometnih prekršaja.

Pogledajte video: Nenad je bježao policiji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navodno do sada je u po zatvorima proveo više od četiri godine, jer je u 50-tak slučajeva bio osuđivan. Novčane kazne ovaj 52-godišnji muškarac koji je ostao bez šake na jednoj dok mu je na drugoj ruci stroj prilikom branja kukuruza „ostavio“ samo dva prsta.

Kako Zakon nalaže da se invalidna osoba može koristiti u prometu vozilima koja su prilagođena njegovim potrebama, a to Vukašinović ne čini i stalno je pod udarom zakona.

VIDEO: EKSPRESNA KAZNA U BJELOVARU Ovo je divlji Neno koji je policiji bježao danima: Otrijeznio se i završio u zatvoru na 10 dana

U utorak je sucu Ratku Labanu iznio svoju obranu, priznavši prometni prekršaj u cijelosti. Rekao je da je automobil kupio prije mjesec dana i da je on vlasnik ali još „papire“ nije sredio. Što se tiče ostalih okolnosti radi kojih je doveden u policiju i radi čega je odbio alkotest, Vukašinović kaže da je to radi tretmana policajaca s kojim nije bio zadovoljan.

'Svaki od prekršaja priznajem u cijelosti'

- Ističem kako mi je službena osoba nakon utvrđenja ovih protupravnih radnji saopćila da moram biti uhićen i predveden u policijsku postaju, a potom mi je ponuđeno alkotestiranje koje sam izrijekom odbio jer sam bio nezadovoljan bio njihovom odlukom da me uhite. Drugi razlog za odbijanje je činjenica da imam visoki nivo šećera u krvi. Time proizlazi da sam svjesno i namjerno ušao u sferu prekršaja stavljenih mi na teret i svaki od prekršaja priznajem u cijelosti – kazao je Vukašinović.

BRZI I ŽESTOKI U CIRKVENI Vozač bez ruke opet vozio pijan: Uhvaćen kad je zapeo u kanalu

U svojoj obrani je naveo da nije imao dopuštenje za upravljanje vozilima B kategorije iz razloga što je trajala zaštitna mjera zabrane upravljanja za ovu kategoriju vozila prema pravomoćnom i izvršnom obaveznom prekršajnom nalogu Policijske postaje Čazma.

Pretjecao traktor

- Bio sam upoznat sa tom odlukom i sa činjenicom da je počela teći ova zaštitna mjera, ali sam usprkos tome riskirao i odlučio upravljati vozilom na javnoj prometnici. kako je za ovo vozilo nakon što sam ga kupio isteklo važenje registracije nisam imao financijskih sredstva vozilo registrirati niti ga u svojstvu vlasnika osigurati kod nadležnog osiguravajućeg društva – u detalje je svoje razloge iznio okrivljeni Vukašinović.

Sucu Labanu je pojasnio i način na koji je izazvao prometnu nesreću kazavši da je pretjecao traktor i nalazeći se na lijevoj strani kolnika nehotice zahvatio lijevu bankinu i samo je lijevom stranom vozila sletio u putni jarak, pri čemu nije nastupila šteta na vozilu.

Sudac ga je kaznio zatvorskom kaznom na 10 dana te su ga odmah predali i na izdržavanje kazne.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • lanoszg 17.12.2020.

    Pozdrav svima, koji ovdje pišete. Osobno poznajem Nenada, . Od kada ga znam stalno je problematičan, sklon alkoholu, tukao je roditelje, prvu suprugu a i drugu. Optužen je za sve te prekršaje i to mu je taktika, da prezimi zimu u zatvoru. Iz drugog braka ima dvoje djece , za koje se ne brine. Prošle godine je zapalio svoju štalu, gdje mu je susjed imao sijeno spremljeno. Nakon toga hodao je po okolnim selima i prosio novac. Sve što ovdje piše u članku stvarno je tako. A ima toga i više, od prijetnje susjedima, krađa. Samo od njegovin susjeda u Prgomelju nitko nema hrabrosti prijaviti ga jer se boje osvete. Kod svojega prvog susjeda došao je posuditi novac, i kad je ovaj rekao da nema , Nenad mu je prijetio da će mu zapaliti štalu ako mu ne posudi. Koliko puta je bježao raznim neregistriranim vozilima i traktorom i stalno pod utjecajem alkohola.Problematičan je od malih nogu. Prije dvije tri godine živo je sa jednom ženom koja se vratila iz Njemačke i dohranila jednog starijeg gospodina u jednom bjelovarskom prigradskom naselju. Nenad je živio sa njom , i onda je njena kuća izgorjela, a ona navodno pala sa prvog kata sa stepenica. Možda je tako ne osuđujem nikoga, ali da je problem i da ga se cijelo Prgomelje i okolica boje to je istina.

  • 16.12.2020.

    on to namjerno radi da dobije besplatni smještaj, hranu, TV, grijanje... taman kad zima prođe on izađe iz zat

  • barba1 16.12.2020.

    Još će i mirovinu dobit!

Komentiraj...
Vidi sve komentare