Obavijesti

News

Komentari 39

Divlji Neno po zatvorima proveo više od 4 godine: Sad je opet izašao pred prekršajnog suca

Divlji Neno po zatvorima  proveo više od 4 godine: Sad je opet izašao pred prekršajnog suca

Višestruki recidivist Nenad Vukašinović nije tražio branitelja već se u podužoj obrani sam pokušao 'iščupati' iz za njega poznate situacije jer je gotovo 100-tinjak puta bio u ulozi okrivljenika zbog prometnih prekršaja

VIDEO

Nenad Vukašinović, neslavni rekorder po broju prometnih prekršaja u ponedjeljak je napravio novi kad je oko 15 sati u Cirkveni na području Sv. Ivana Žabno svojim opelom sletio s ceste u putni jarak. Odmah je došla policija na mjesto nesreće. Kako su sumnjali Vukašinović je bio pod utjecajem alkohola, a automobil neregistriran i bez osiguranja, a on bez vozačke dozvole bez koje je davno ostao priveden je u Policijsku postaju u Križevci.

Kako je odbio alkotest to je prenoćio u policiji oko 12 sati doveden na sud u Bjelovaru.

Nije tražio branitelja na kojeg po zakonu ima pravo već se u podužoj obrani sam pokušao „iščupati“ iz za njega poznate situacije jer je gotovo 100-tinjak puta bio u ulozi okrivljenika zbog prometnih prekršaja.

Pogledajte video: Nenad je bježao policiji

Pokretanje videa...

Policija uhvatila bjelovarskog bjegunca 01:41

Navodno do sada je u po zatvorima proveo više od četiri godine, jer je u 50-tak slučajeva bio osuđivan. Novčane kazne ovaj 52-godišnji muškarac koji je ostao bez šake na jednoj dok mu je na drugoj ruci stroj prilikom branja kukuruza „ostavio“ samo dva prsta.

Kako Zakon nalaže da se invalidna osoba može koristiti u prometu vozilima koja su prilagođena njegovim potrebama, a to Vukašinović ne čini i stalno je pod udarom zakona.

Ovo je divlji Neno koji je policiji bježao danima: Otrijeznio se i završio u zatvoru na 10 dana
Ovo je divlji Neno koji je policiji bježao danima: Otrijeznio se  i završio u zatvoru na 10 dana

U utorak je sucu Ratku Labanu iznio svoju obranu, priznavši prometni prekršaj u cijelosti. Rekao je da je automobil kupio prije mjesec dana i da je on vlasnik ali još „papire“ nije sredio. Što se tiče ostalih okolnosti radi kojih je doveden u policiju i radi čega je odbio alkotest, Vukašinović kaže da je to radi tretmana policajaca s kojim nije bio zadovoljan.

'Svaki od prekršaja priznajem u cijelosti'

- Ističem kako mi je službena osoba nakon utvrđenja ovih protupravnih radnji saopćila da moram biti uhićen i predveden u policijsku postaju, a potom mi je ponuđeno alkotestiranje koje sam izrijekom odbio jer sam bio nezadovoljan bio njihovom odlukom da me uhite. Drugi razlog za odbijanje je činjenica da imam visoki nivo šećera u krvi. Time proizlazi da sam svjesno i namjerno ušao u sferu prekršaja stavljenih mi na teret i svaki od prekršaja priznajem u cijelosti – kazao je Vukašinović.

Vozač bez ruke opet vozio pijan: Uhvaćen kad je zapeo u kanalu
Vozač bez ruke opet vozio pijan: Uhvaćen kad je zapeo u kanalu

U svojoj obrani je naveo da nije imao dopuštenje za upravljanje vozilima B kategorije iz razloga što je trajala zaštitna mjera zabrane upravljanja za ovu kategoriju vozila prema pravomoćnom i izvršnom obaveznom prekršajnom nalogu Policijske postaje Čazma.

Pretjecao traktor

- Bio sam upoznat sa tom odlukom i sa činjenicom da je počela teći ova zaštitna mjera, ali sam usprkos tome riskirao i odlučio upravljati vozilom na javnoj prometnici. kako je za ovo vozilo nakon što sam ga kupio isteklo važenje registracije nisam imao financijskih sredstva vozilo registrirati niti ga u svojstvu vlasnika osigurati kod nadležnog osiguravajućeg društva – u detalje je svoje razloge iznio okrivljeni Vukašinović.

Sucu Labanu je pojasnio i način na koji je izazvao prometnu nesreću kazavši da je pretjecao traktor i nalazeći se na lijevoj strani kolnika nehotice zahvatio lijevu bankinu i samo je lijevom stranom vozila sletio u putni jarak, pri čemu nije nastupila šteta na vozilu.

Sudac ga je kaznio zatvorskom kaznom na 10 dana te su ga odmah predali i na izdržavanje kazne.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)