To je to što me zanima!

Djeca su videolinkom svjedočila o ispadu vjeroučitelja Bagarića

Prvi učenici zagrebačke osnovne škole putem video linka u pratnij roditelja svjedočilo je o govoru mržnje vjeroučitelja Krešimira Bagarića koji je na satu vjeronauka pozivao na ubojstva bivših predsjednika
Vidi originalni članak

Četvero od 16 predloženih učenika osmog razreda OŠ Matija Gubec u Zagrebu u pratnji roditelja na Županijskom sudu u Zagrebu svjedočilo je o tome što se dogodilo na satu vjeronauka 29. studenoga 2017. Kako neslužbeno doznajemo roditelji nekoliko učenika protive se tome da se njihova djeca ispitaju kao svjedoci. 

OTVOREN NOVI POSTUPAK Vjeroučitelja koji je pozivao na ubojstva su pustili iz pritvora

Podsjećamo, vjeroučitelj Krešimir Bagarić je na satu vjeronauka učenicima osmog razreda pričao da bi trebalo ubiti dvojicu bivših predsjednika, Stjepana Mesića i Ivu Josipovića te bivšu ministricu vanjskih poslova Vesnu Pusić, veličao ratnog zločinca Ratka Mladića i pogrdno govorio o Srbima i Muslimanima.Postupak protiv njega pokrenut je nakon što je portal Index objavio audio snimku sa sata.

DOBIO JE OTKAZ Snimali vjeroučitelja na satu: Škola ipak neće kazniti učenike

Nakon pokretanja istrage Bagarić je tjedan dana proveo u istražnom zatvoru te je potom pušten da se u nastavku istrage brani sa slobode. U međuvremenu je u školi dobio otkaz.

 

Idi na 24sata

Komentari 135

  • slavić 01.02.2018.

    u buksu na dulje!

  • lulilmr75 31.01.2018.

    Vidi se da nije bas normalan u glavi cim se slika s mobitelom koji se puni.

  • ante_maja 31.01.2018.

    ovaj yugoslavenski portal objavljuje komentare koje samo njima pasu!! pljuc!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare