To je to što me zanima!

Djeca u Beogradu otrovana alkoholom u noćnom klubu na privatnoj zabavi: Svi u bolnici

Na društvenim mrežama pojavila se informacija kako su otrovani etanolom. Nakon incidenta oglasili su se iz samog noćnog kluba
Vidi originalni članak

Prema najnovijim informacijama još sedmero djece završilo je danas u bolnici zbog trovanja alkoholom, javlja Kurir. 

Od ukupno 26 djece koji su zbog trovanja alkoholom sinoć dovezeni u beogradsku bolnicu, ukupno njih 12 je bilo u teškom stanju. Među njima je bilo mlađih od 15 godina, a imali su čak 2,8 promila alkohola u krvi. 

Na društvenim mrežama pojavila se informacija kako su otrovani etanolom. Nakon incidenta oglasili su se iz samog noćnog kluba. 

SRAMOTNA OBJAVA CULEJA Studenti iz Zagreba idu u posjet u Beograd, a Culej piše: 'Nadam se da ih pokolju ko svinje...'

- Klub je sinoć bio iznajmljen za privatnu proslavu. Uprava kluba nema veze sa sinoćnjim događajem. Ovim putem izražavamo žaljenje i brigu zbog neželjenih događaj - rekli su iz kluba na Kalemegdanu.

Glavni javni tužitelj u Beogradu Nenad Stefanović naložio je da se identificiraju odgovorni i da se u suradnji s policijom prikupe potrebne informacije, nakon čega će se donijeti odluka o kvalifikaciji kazneno djela i procesuiranju počinitelja. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • dahvaul 16.02.2024.

    Brlja ne oprašta.

  • The Stand 15.02.2024.

    Prije bilo kakvih komentara, pitanje za novinare. U naslovu ste objavili djeca. Što vi smatrate pod djecom? One ispod 15 godina koji zakonski ne mogu odgovoriti ili ove iznad 15?

  • 15.02.2024.

    Boli nas ku.... za beograd , imamo mi toga i ovdje !

Komentiraj...
Vidi sve komentare