To je to što me zanima!

Dječak koji ne ide u školu danas u drugoj smjeni, roditelji dobili poziv u Centar za socijalnu skrb

Danima dječak, učenik osmog razreda, ne ide u osnovnu školu jer mu roditelji ne daju da stavi masku. Otac dječaka rekao je da maska krši Božje i prirodne zakone, a mama da su maske kancerogene
Vidi originalni članak

Danima dječak, učenik osmog razreda, ne ide u osnovnu školu u Krapinskim Toplicama jer mu roditelji ne daju da stavi masku. Cijeli slučaj prati grupa fanatika, antimaskera, koja je na početku upala u školu zbog čega je spremačica od šoka završila u bolnici.

Pogledajte video: Drama u Zagorju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Otac dječaka rekao je da maska krši Božje i prirodne zakone, da dječaku smeta i guši ga. Doktorica je potvrdila da je dječak zdrav. Masku bi trebao nositi samo tri do pet minuta dnevno, samo na hodniku do ulaza u učionicu.

Policija je prekršajno prijavila roditelje, a dobili su i poziv da se danas (ponedjeljak) jave u Centar za socijalnu skrb, obzirom da nisu pustili djelatnike u kuću. Dječak je danas u popodnevnoj smjeni.

VIDEO: DRAMA U KRAPINSKIM TOPLICAMA Evo kako huška Bernarda Jug: 'Zagorska sotona, četnikuša, nađite pedagoginju i pišite joj'

Nakon nasilnog upada fanatika u školu na početku ove drame, pred ustanovom su svaki dan od tada zaštitari. Policija je nedavno zatvorila i školsko dvorište da prosvjednici, od kojih većina uopće nije iz te županije niti im djeca tu idu u školu, ne smetaju djeci i ne maltretiraju učitelje i pedagoge koji rade u toj školi. Ranije su bili glasni i prema novinarima, lupetajući nešto o Hitleru.

Video: Ovo su prosvjednici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Slučaj iz Krapinskih Toplica sve više nalikuje na film Beskrajni dan. Svaki se dan ponavlja, tata i učenik dođu pred školu, pričaju s ravnateljem na ulazu. Sin se okreće i sjeda ispred škole. Tata donosi stolac iz auta i sjeda. Uči sa sinom. No ne zadugo.

NE NAZIRE SE KRAJ DRAMI U ZAGORJU Roditelji i dalje odbijaju dijalog sa školom, Centar im je poslao poziv za razgovor u ponedjeljak

Uskoro odlazi u nepoznatom smjeru. Posljednjih dana bio je i zaplet, policajci su u nekoliko navrata pokušali uručiti prijave ocu, prvi put su prijave zakačili na vjetrobransko staklo, a zadnji put su stavili na klupu kraj oca koji ih nije htio primiti.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • Hiroo_Onoda 20.09.2021.

    Sad budu zaprijetili sa oduzimanjem djeteta. Mogu oni što hoće pričati, ali mafija su kao svi ostali. Kad sam svojedobno došao u socijalnu službu zatražiti oduzimanje poslovne sposobnosti za dementnog oca i skrbništvo nad njim prvo što su mi rekli da mu ja ne mogu biti skrbnik i da će oni odlučiti o skrbniku. Bio sam osupnut i napomenuo sam da sa ocem živim u zajedničkom kućanstvu preko 40 godina i da mi je to jedina adresa. Pojasnili su mi da to nema veze koliko dugo sa njime živim i da je odluka na njima. Krenuo sam se konzultirati sa sudskom vještakinjom od koje sam dobio ozbiljno upozorenje - budite jako oprezni jer oni su u stanju izbaciti vas iz stana. Možete ostati bez ičega. To mi je bio prvi ozbiljni susret sa banditizmom u HR.

  • 20.09.2021.

    Kaže stručnjakinja da su maske kancerogene i znalac da krše se božji zakoni…….i onda se čudimo da smo na dnu Europe…..

  • 20.09.2021.

    Cim je tu upetljan jos od prije i ne bas azurni Czss znaci da u toj obitelji i nije sve bas "rozo"!😐

Komentiraj...
Vidi sve komentare