Obavijesti

News

Komentari 239

Evo kako huška Bernarda Jug: 'Zagorska sotona, četnikuša, nađite pedagoginju i pišite joj'

Evo kako huška Bernarda Jug: 'Zagorska sotona, četnikuša, nađite pedagoginju i pišite joj'

Bernarda Jug, žena koja huška antimaskere na školu u Zagorju, objavila je skandalozni video od 24 minute u kojem poziva da ljudi pišu pedagodinji u školi u kojoj otac ne dopušta sinu da nosi masku

VIDEO

Bernarda Jug je virovitička učiteljica koja huška antimaskere na školu u Zagorju. Nedavno su je prijavile iz zabočkog centra za socijalnu skrb da je djelatnicama slala uznemirujuće poruke.

Sad u videu od 24 minute poziva pratitelje da pišu pedagoginji  u školi u kojoj otac ne dopušta sinu da nosi masku. Pedagodinju naziva 'zagorskom sotonom', 'zločincem', 'četnikušom', 'ubojicom' i 'zlostavljačicom'.

Na svom profilu u videu proziva pedagoginju u školi u Krapinskim Toplicama i huška svoje pratitelje da joj pišu. Za učiteljicu razredne nastave kaže da nije reagirala, a proziva i druge profesore koji učeniku pišu neopravdane sate jer ne ide u školu.

Dječak ni danas nije na nastavi. Ravnatelj: Traži se rješenje za ovo, što će biti dalje, ne znamo!
Dječak ni danas nije na nastavi. Ravnatelj: Traži se rješenje za ovo, što će biti dalje, ne znamo!

'Zagorska sotona, ubojica i četnikuša'

Navodi da je pedagoginja Boras "gora od četnika" jer učenika šest sati nije pustila na wc. Inače, po pravilima škole, učenici zaštitne maske moraju nositi u hodnicima, do učionice, dok na nastavi nije obavezna.

Otac dječaka rekao je za 24sata da dječak ne ide u školu jer ne želi staviti masku koja krši Božje i prirodne zakone.

U videozapisu koji traje 24 minute pedagoginju naziva 'zagorskom sotonom', 'zločincem', 'četnikušom', 'ubojicom', 'zlostavljačicom'...

"Dok je svaka životinja danas mogla vršiti nuždu kad god je imala potrebu, naš učenik to nije mogao punih 6 školskih sati! Zabranjivali su mu to jer nema brnju!", napisala je u opisu videa.

- Googlajte i tražite ima li Alemka Boras profil pod pravim imenom i pišite joj. Alemka Boras je pedagoginja koja je gora od četnika. Mi se čudimo četnicima što su radili u ratu, silovali i klali Hrvate, a gledajte ovo u školi. Jedna pedagoginja stoji na vratima tokom cijelog odmora i ne pušta dijete iz učionice na wc - rekla je Jug u svom videozapisu.

- Što biste vi napravili da ste roditelj tom djetetu? Nabrusite se jer imate sada razloga da se nabrusite. Takvih četnika i zločinaca sada imamo u hrvatskim školama. Četnikuše, sotone i ubojice. Zlostavljačice koje dijete nisu pustile na wc šest sati. Pa ti si gora od četnika - rekla je aludirajući na pedagogicu.

Osim pedagoginje, prozvala je razrednicu Sonju Labaš i učiteljicu matematike Tanju Turk te nastavnika geografije, kojem ne zna ime, a svoje pratitelje pita "kakvu ćemo odgovornost, narode, tražiti za ove ljude?". Pratitelje je pozvala i da pokušaju saznati ime i prezime nastavnika, kako kaže Jug, "zlostavljača". 

- Učiteljica mu preko djece prijeti da će ga izbaciti iz škole jer će skupiti dovoljno neopravdanih. Ne puštaju ga u školu, ali mu pišu neopravdane, iako dijete stoji pred školom - rekla je i dodala da "imamo koljače, ubojice u našim školama. I to na mjestima pedagoga i ravnatelja". 

Pozvala je svoje pratitelje da dijele njezinu objavu "udarno". 

- Neka me napadaju sotone vakseri. Kakva je to uopće riječ vakseri, u što oni sebe svrstavaju? Znate u što ja? U nasilnike, zlobnike, sotonske sluge, u sotone. Ljevičari - rekla je i upitala zašto se ljevičari sada je jave kao i dječja pravobraniteljica.

- Tek sada će biti rata. Oni su ga započeli. Moglo je sve mirno i lijepo - dodala je i ponovno naglasila ime i prezime pedagogice u školi čime huška pratitelje da joj pišu.

- Da sam ja ta žena, ja disala više ne bih. Imate sreće da ja nisam mater, a još više ćaća. Taj ravnatelj i ta žena više ne bi hodali ni pod brnjarom. Takvi nisu zaslužili da rade u školi, da hodaju zemljom. Treba ih poslati na Goli otok pa nek kucaju kamen od kamen cijeli dan na suncu, bez vode, bez ičega. Neka mi proba netko reći da pretjerujem. U stanju sam stati pred bilo koju sotonsku kuću i pobjediti ih sama. Jer ja sam u pravu, zagovaram istinu, pravdu. Živi bog je u ovome, a vi ste nule, sotone i vi ste gotovi - rekla je Jug.

- Ministre Fuchsu, reci ti meni koliko si danas puta s**o i pišao? Koliko puta si pijuckao kave, legao, odmarao? Koliko su danas svinje i krave vršile nuždu? Učenik to nije smio, zbog ravnatelja Samsona - upitala je i prozvala  i čistačice koje rade u školi, koje kako kažu, „glume im je loše“, kao i tajnicu.

Pogledajte cijeli video:

Podsjetimo, ravnateljica zabočkog centra za socijalnu skrb Tanja Cujzek prijavila je Bernardu Jug zbog uznemiravanja.

Prijavili Bernardu Jug policiji: 'Ova žena slala je uznemirujuće poruke djelatnicima Centra'
Prijavili Bernardu Jug policiji: 'Ova žena slala je uznemirujuće poruke djelatnicima Centra'

- Poruke koje je ona objavljivala na svojem profilu, kao i poruke koje su objavljivali njezini sljedbenici, ali i sadržaji mailova koji su bili upućeni i na moj mail, kao i na službeni mail CSS-a uznemirili su i mene i djelatnike. Na policiji je da procjeni ima li u njima elemenata prijetnje i nije na meni da to ocjenjujem. Policija je izuzela sve te poruke i mailove - rekla je Cujzek.

Roditelje pozvali u Centar za socijalnu skrb

Roditelji učenika koji odbija nositi masku do razreda u Osnovnoj školi u Krapinskim Toplicama primili su poziv da se u ponedjeljak jave u Centar za socijalnu skrb na razgovor, piše u petak Jutarnji list.

Učinjeno je to nakon što centar s njima nije uspio ostvariti kontakt, odnosno nakon što su roditelji odbili razgovor s terenskim djelatnicama o situaciji koja je nastala zbog toga što njihov sin već danima odbija poštovati epidemiološke mjere i sa zaštitnom maskom doći do svoje učionice.

- Mi smo dobili obavijest škole da učenik već peti dan ne pohađa nastavu, a kako roditelj može opravdati nepohađanje nastave do tri dana, škola nas je bila dužna obavijestiti, kao što smo i mi nakon ove obavijesti škole dužni postupati po službenoj dužnosti. Podsjetit ću da je jedno od prava djeteta prema Obiteljskom zakonu i pravo na obrazovanje i mora se ustanoviti zašto je djetetu to pravo uskraćeno - rekla je Tanja Cujzek, ravnateljica zabočkog centra za socijalnu skrb.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 239
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"